Nacházíte se:  Úvod    Teplárenství    Použití HILTI montážních systémů v teplárně Planá nad Lužnicí

Použití HILTI montážních systémů v teplárně Planá nad Lužnicí

Publikováno: 29.4.2015
Rubrika: Teplárenství, Kogenerace, decentrální energ.

Firma HILTI je dlouhodobým významným partnerem světových firem v energetice. Součástí širokého portfolia výrobků jsou montážní stavebnice s označením MI a MQ, ze kterých lze efektivně a rychle sestavit pomocné ocelové konstrukce (POK). Dané systémy mají celosvětové široké rozšíření a uplatnily se například i v rámci projektu "Ekologizace a obnova teplárny Planá nad Lužnicí".

Klíčová slova: HILTI, ocelové konstrukce, Planá

Celý článek (autoři: Jan Němec, jan.nemec@hilti.com Karel Javorek, karel.javorek@hilti.com HILTI ČR, spol. s r.o. Jindřich Mihali, j.mihali@hde.cz H&D Engineering spol. s.r.o.) je ke stažení v náhledovém formátu zde. Předplatné časopisu All for Power je možné zde. V elektronické podobě je možné si časopis prohlédnout zde.

Application of HILTI assembly systems at the Planá nad Lužnicí power plant

HILTI is a long-term important partner of global energy industry companies. Part of its extensive portfolio of products is MI and MQ assembly sets which ensure the effective and quick assembly of supporting steel constructions (STC). These systems are used worldwide and were also applied in the Ecologization and Refurbishment of the Power Plant in Planá nad Lužnicí project.

Использование монтажных систем HILTI на теплоэлектростанции Плана над Лужницы

Фирма HILTI является долголетним и надёжным партнёром мировых фирм, работающих в энергетике. Составной частью широкого предложения являются монтажные конструкции с обозначением MI и MQ, из которых эффективно и быстро можно составить вспомогательные стальные конструкции (РОК). Данные системы применяются во всем мире и были использованы, например, в рамках проекта экологизации и обновления теплостанции Плана над Лужницы.

Publikace v oboru energetiky, strojírenství a stavebnictví k prodeji
 

Autor

Související články


NEJčtenější souvisejicí články (v posledních 30-ti dnech)

Červený mlýn akumuluje teplo již pro 17 tisíc domácnostíČervený mlýn akumuluje teplo již pro 17 tisíc domácností (42x)
Největší systém akumulace tepla do horké vody mají v tuzemsku nyní k dispozici Teplárny Brno na svém provoze Červený mlý...
Nový progresivní způsob přepravy a vykládky uhlí v elektrárně ChvaleticeNový progresivní způsob přepravy a vykládky uhlí v elektrárně Chvaletice (38x)
Chvaletická elektrárna byla vybudována v letech 1973 – 1979 v místech bývalého pyritového dolu. Celkový instalovaný výko...
Modernizace teplárny Zelená louka: Ekologizace energetického zdroje s využitím fluidního spalování a OZE – I. etapaModernizace teplárny Zelená louka: Ekologizace energetického zdroje s využitím fluidního spalování a OZE – I. etapa (36x)
Teplárna závodu Synthesia, a.s. "Zelená louka" zahájila provoz v letech 1953 a 1954. Je provozována celoročně a spolu s ...