Nacházíte se:  Úvod    Kogenerace, decentrální energ.    Dodávka hlavních napájecích čerpadel s vysokou účinností pro kotle K5 a K6

Dodávka hlavních napájecích čerpadel s vysokou účinností pro kotle K5 a K6

Publikováno: 26.5.2015
Rubrika: Kogenerace, decentrální energ., Teplárenství

Společnost Sterling Fluid Systems (Czech Republic) s.r.o. uspěla ve výběrovém řízení na dodávku hlavních napájecích čerpadel pro firmu PSG – International, a.s., a zařadila se tak mezi ostatní dodavatele projektu Ekologizace a obnova teplárny v Plané nad Lužnicí.

Celý článek (autor: Ing. Martin Říha, martin.riha@sterling.cz, Sterling Fluid Systems (Czech Republic) s.r.o.) je ke stažení v náhledovém formátu zde. Předplatné časopisu All for Power je možné zde. V elektronické podobě je možné si časopis prohlédnout zde.

Delivery of the main high efficiency feed-water pumps for the K5 and K6 boilers

Sterling Fluid Systems (Czech Republic) s.r.o. won the tender for the delivery of the main feed-water pumps for PSG – International, a.s., and thus became one of the further suppliers for the Ecologization and Refurbishment of the Power Plant in Planá nad Lužnicí project.

Поставка главных питательных насосов с высокой эффективностью для котлов К5 и К6

Фирма Sterling Fluid Systems (Czech Republic) s.r.o. выиграла тендер на поставку главных питательных насосов для компании PSG –International, a.s., и стала одной из фирм-поставщиков проекта "Экологизация и обновление теплоэлектростанции в Плане над Лужницы".

Publikace v oboru energetiky, strojírenství a stavebnictví k prodeji
 

Autor

Související články


NEJčtenější souvisejicí články (v posledních 30-ti dnech)

Červený mlýn akumuluje teplo již pro 17 tisíc domácnostíČervený mlýn akumuluje teplo již pro 17 tisíc domácností (40x)
Největší systém akumulace tepla do horké vody mají v tuzemsku nyní k dispozici Teplárny Brno na svém provoze Červený mlý...
Nový progresivní způsob přepravy a vykládky uhlí v elektrárně ChvaleticeNový progresivní způsob přepravy a vykládky uhlí v elektrárně Chvaletice (34x)
Chvaletická elektrárna byla vybudována v letech 1973 – 1979 v místech bývalého pyritového dolu. Celkový instalovaný výko...
Modernizace teplárny Zelená louka: Ekologizace energetického zdroje s využitím fluidního spalování a OZE – I. etapaModernizace teplárny Zelená louka: Ekologizace energetického zdroje s využitím fluidního spalování a OZE – I. etapa (32x)
Teplárna závodu Synthesia, a.s. "Zelená louka" zahájila provoz v letech 1953 a 1954. Je provozována celoročně a spolu s ...