Nacházíte se:  Úvod    Teplárenství    Dodávky potrubí, tvarovek a dalšího příslušenství pro kotel K5 v Plané

Dodávky potrubí, tvarovek a dalšího příslušenství pro kotel K5 v Plané

Publikováno: 11.5.2015
Rubrika: Teplárenství, Kogenerace, decentrální energ.

Jedním z hlavních dodavatelů potrubí, tvarovek, přírub a dalšího příslušenství pro potrubní trasy pro projekt "Ekologizace a obnova teplárny v Plané nad Lužnicí" se stala společnost PH pipes s. r.o. V článku jsou uvedena specifika zakázky a taktéž krátké představení firmy.

Klíčová slova: PH pipes, potrubní trasy, Planá

Celý článek je ke stažení v náhledovém formátu zde. Předplatné časopisu All for Power je možné zde. V elektronické podobě je možné si časopis prohlédnout zde.

Deliveries of pipes, fittings and further accessories for the K5 boiler in Planá

PH pipes s. r.o. became one of the main suppliers of pipes, fittings, flanges and further accessories for pipelines for the Ecologization and Refurbishment of the Power Plant in Planá nad Lužnicí project. The article provides the specifics of the contract and also a short presentation of the company.

Поставки трубопроводов, патрубков и другого оборудования для котла К5 в Плане

Одним из главных поставщиков труб, патрубков, фланцев и другого оборудования тубопроводов для проекта "Экологизации и обновления теплоэлектростанции в Плане над Лужницы" стала компания PH pipes s. r.o. В статье приведена специфика заказа и краткая презентация фирмы.

Publikace v oboru energetiky, strojírenství a stavebnictví k prodeji
 

Autor

Související články


NEJčtenější souvisejicí články (v posledních 30-ti dnech)

Červený mlýn akumuluje teplo již pro 17 tisíc domácnostíČervený mlýn akumuluje teplo již pro 17 tisíc domácností (41x)
Největší systém akumulace tepla do horké vody mají v tuzemsku nyní k dispozici Teplárny Brno na svém provoze Červený mlý...
Nový progresivní způsob přepravy a vykládky uhlí v elektrárně ChvaleticeNový progresivní způsob přepravy a vykládky uhlí v elektrárně Chvaletice (37x)
Chvaletická elektrárna byla vybudována v letech 1973 – 1979 v místech bývalého pyritového dolu. Celkový instalovaný výko...
Modernizace teplárny Zelená louka: Ekologizace energetického zdroje s využitím fluidního spalování a OZE – I. etapaModernizace teplárny Zelená louka: Ekologizace energetického zdroje s využitím fluidního spalování a OZE – I. etapa (35x)
Teplárna závodu Synthesia, a.s. "Zelená louka" zahájila provoz v letech 1953 a 1954. Je provozována celoročně a spolu s ...