Nacházíte se:  Úvod    Teplárenství    Dodávka válcových drtičů palivových tras

Dodávka válcových drtičů palivových tras

Publikováno: 15.5.2015
Rubrika: Teplárenství, Kogenerace, decentrální energ.

V článku je popsána dodávka dvou válcových drtičů. Tyto drtiče, které dodávala firma PSP Engineering, a. s., jsou součástí palivových tras – vnitřní úpravy uhlí, dodávaných firmou Envirmine Energo pro teplánu v Plané nad Lužnicí.

Klíčová slova: PSP, Planá, válcové drtiče

Celý článek (autor: David Dočkal, PSP Engineering, a. s.) je ke stažení v náhledovém formátu zde. Předplatné časopisu All for Power je možné zde. V elektronické podobě je možné si časopis prohlédnout zde.

Delivery of cylindrical crushers of fuel lines

The article describes the delivery of two Roller crushers. These crushers delivered by PSP Engineering a.s. are part of the fuel lines and internal treatment of coal delivered by Envirmine Energo for the power plant in Planá nad Lužnicí.

Поставки вальцовых дробилок для топливных линий

В статье описана поставка вальцовых дробилок. Эти дробилки, которые поставляет фирма PSP Engineering a.s., являются составной частью топливных линий. Технологии внутренней обработки угля поставляет фирма Envirmine Energo для теплоэлектростанции в Плане над Лужницы.

Publikace v oboru energetiky, strojírenství a stavebnictví k prodeji
 

Autor

Související články


NEJčtenější souvisejicí články (v posledních 30-ti dnech)

Červený mlýn akumuluje teplo již pro 17 tisíc domácnostíČervený mlýn akumuluje teplo již pro 17 tisíc domácností (41x)
Největší systém akumulace tepla do horké vody mají v tuzemsku nyní k dispozici Teplárny Brno na svém provoze Červený mlý...
Nový progresivní způsob přepravy a vykládky uhlí v elektrárně ChvaleticeNový progresivní způsob přepravy a vykládky uhlí v elektrárně Chvaletice (37x)
Chvaletická elektrárna byla vybudována v letech 1973 – 1979 v místech bývalého pyritového dolu. Celkový instalovaný výko...
Modernizace teplárny Zelená louka: Ekologizace energetického zdroje s využitím fluidního spalování a OZE – I. etapaModernizace teplárny Zelená louka: Ekologizace energetického zdroje s využitím fluidního spalování a OZE – I. etapa (35x)
Teplárna závodu Synthesia, a.s. "Zelená louka" zahájila provoz v letech 1953 a 1954. Je provozována celoročně a spolu s ...