Nacházíte se:  Úvod    Kogenerace, decentrální energ.    O doplňující rozhovor jsme požádali Ing. Vladimíra Dufka, hlavního technologa, C-Energy Bohemia s. r. o.

O doplňující rozhovor jsme požádali Ing. Vladimíra Dufka, hlavního technologa, C-Energy Bohemia s. r. o.

Publikováno: 22.5.2015
Rubrika: Kogenerace, decentrální energ., Teplárenství

Pane inženýre, kde specialisté investora, kteří měli projekt na starosti, hledali inspiraci a zkušenosti s vedením takového projektu?

Tým investora pro vedení projektu ve fázi jeho realizace byl vytvořen a organizačně definován bezodkladně po podpisu smlouvy o dílo s vybraným zhotovitelem stavby. Jádro týmu bylo zcela přirozeně obsazeno pracovníky, kteří zajišťovali již ověřovací a přípravné fáze projektu, čímž byla zajištěna potřebná časová a věcná kontinuita mezi předchozí přípravou a realizací projektu.

Celý článek je ke stažení v náhledovém formátu zde. Předplatné časopisu All for Power je možné zde. V elektronické podobě je možné si časopis prohlédnout zde.

Publikace v oboru energetiky, strojírenství a stavebnictví k prodeji
 

Autor

Související články


NEJčtenější souvisejicí články (v posledních 30-ti dnech)

Červený mlýn akumuluje teplo již pro 17 tisíc domácnostíČervený mlýn akumuluje teplo již pro 17 tisíc domácností (39x)
Největší systém akumulace tepla do horké vody mají v tuzemsku nyní k dispozici Teplárny Brno na svém provoze Červený mlý...
Kogenerace s fluidním zplyňováním biomasy a odpadů (37x)
Tento příspěvek v úvodu shrnuje obecné možnosti kogenerace v návaznosti na technologii atmosférického fluidního zplyňová...
Modernizace teplárny Zelená louka: Ekologizace energetického zdroje s využitím fluidního spalování a OZE – I. etapaModernizace teplárny Zelená louka: Ekologizace energetického zdroje s využitím fluidního spalování a OZE – I. etapa (33x)
Teplárna závodu Synthesia, a.s. "Zelená louka" zahájila provoz v letech 1953 a 1954. Je provozována celoročně a spolu s ...