Nacházíte se:  Úvod    Teplárenství    „Investorovi dodáváme celkem sedm kotlů, tři různých druhů,"...

„Investorovi dodáváme celkem sedm kotlů, tři různých druhů,"...

uvedl v rozhovoru pro časopis All for Power Ing. Vlastimil Horáček, jednatel společnosti Invelt Servis, s.r.o.

Celý článek je ke stažení v náhledovém formátu zde. Předplatné časopisu All for Power je možné zde. V elektronické podobě je možné si časopis prohlédnout zde.

Pojďme si shrnout, jaké činnosti jste měli v rámci projektu „Ekologizace a obnova teplárny Planá nad Lužnicí“ na starosti?

Věnovali jsme se tomu, na co se Invelt specializuje, tedy na dodávku kotlů, dodávku měření a řízení a dodávku silnoproudu. Tento projekt je pro nás zajímavý hlavně tím, že zde dodáváme celkem sedm kotlů, tří různých druhů. Vše naší vlastní konstrukce. Jedná se o jeden kotel parní plynový o výkonu 20 t/h. Čtyři kotle utilizační, které využívají odpadní teplo ze spalin plynových motorů a každý z nich dokáže vyrobit čtyři t/h páry a dva uhelné - fluidní kotle, každý o výkonu 40 t/h.

Publikace v oboru energetiky, strojírenství a stavebnictví k prodeji
 

Autor

Související články


NEJčtenější souvisejicí články (v posledních 30-ti dnech)

Michal Enžl: Do energetiky se tlačí i firmy, které nemají s tímto oborem žádné zkušenosti (59x)
Do energetiky se tlačí i firmy, které nemají s tímto oborem žádné zkušenosti. I na toto téma hovořili s Michalem Enžlem ...
„Mezi jednotlivými patry pyramidy nakládání s odpady chybí motivace a jasné sankce,“„Mezi jednotlivými patry pyramidy nakládání s odpady chybí motivace a jasné sankce,“ (45x)
uvedl v rozhovoru pro časopis All for Power Ing. Jiří Kratochvil, ředitel společnosti, SAKO Brno, a.s....
René Mrajca z Elpro-Energo: Staré transformátory zdražují elektřinu (43x)
V rámci veletrhu Ampér 2012 jsme si pozvali do studia i René Mrajcu ze společnosti Elpro-Energo, s. r. o.Ten mimo jiné p...