Nacházíte se:  Úvod    Elektrárny    Stavební připravenost

Stavební připravenost

Publikováno: 26.11.2015
Rubrika: Elektrárny

Stavební přípravu pro realizaci odsíření kotlů K3 a K4 Elektrárny Třebovice měla na starosti firma Strojírny a stavby Třinec, a.s., která tuto zakázku získala jako subdodavatel firmy Envirmine-Energo, a.s. Součástí strojírensko-stavební firmy je i divize Stavební dílny, která disponuje téměř 120 zaměstnanci. Právě specialisté této části firmy měli zakázku, která byla rozdělena do dvou částí, na starosti.

Celý článek (autoři: Ing. Roman Huťka, Ing. Miroslav Noga, Strojírny a stavby Třinec, a.s.) je ke stažení v náhledovém formátu zde. Předplatné časopisu All for Power je možné zde. V elektronické podobě je možné si časopis prohlédnout zde.

Construction preparations

Construction preparations for the implementation of the desulphurisation of boilers K3 and K4 at the Třebovice power plant were the responsibility of the (machinery and construction company) Strojírny a stavby Třinec,a.s., and this contract was won in a capacity of subcontractor for Envirmine-Energo, a.s.. Stavební dílny is a subsidiary of Strojírny a stavby Třinec with nearly 120 employees. Specialists from this company were responsible for this contract which had been divided into two parts.

Подготовкa строительства

Подготовкой строительства для реализации десульфуризации котлов K3 и K4 Электростанции Třbovice занималась фирма Strojirny a stavby Třnec, a.s., которая выиграла этот контракт в качестве субподрядчика фирмы Envirmine-Energo, a.s. Одним из подразделений инженерно-строительной компании является дивизия Stavebni dilny, в которой работает почти 120 сотрудников. Специалисты именно этого подразделения фирмы осуществляли заказ, который был разделен на две части.

Publikace v oboru energetiky, strojírenství a stavebnictví k prodeji
 

Autor

Související články


NEJčtenější souvisejicí články (v posledních 30-ti dnech)

Michal Enžl: Do energetiky se tlačí i firmy, které nemají s tímto oborem žádné zkušenosti (62x)
Do energetiky se tlačí i firmy, které nemají s tímto oborem žádné zkušenosti. I na toto téma hovořili s Michalem Enžlem ...
Jak energetice vládnou mýtyJak energetice vládnou mýty (34x)
Snad po celou existenci historie lidstva se periodicky objevují proroci jeho konce. I Bible končí knihou „Zjevení ...
Počerady se na čtrnáct dní staly „nekuřáckou“ elektrárnou  Počerady se na čtrnáct dní staly „nekuřáckou“ elektrárnou (29x)
Počerady – Čtrnáctidenní technologickou odstávku má za sebou Elektrárna Počerady. Stalo se tak poprvé po pěti letech, co...