Nacházíte se:  Úvod    Elektrárny    Obnova dopravních cest v Elektrárně Prunéřov II

Obnova dopravních cest v Elektrárně Prunéřov II

Publikováno: 28.3.2014, Aktualizováno: 29.3.2014 11:38
Rubrika: Elektrárny

Generálním dodavatelem provedení komplexní obnovy dopravních cest systému zauhlování v Elektrárně Prunéřov II je společnost NOEN a.s. Tento systém zajišťuje dopravu energetického uhlí z příjmového místa, tvořeného vykládacím (hlubinným) zásobníkem do prostoru mezibunkrové stavby do kotelních zásobníků jednotlivých bloků 21 až 25. Jmenovitý výkon systému zauhlování bude 1 600 t/h paliva. Pro společnost NOEN je zakázka zajímavá a inspirativní zejména pro to, že probíhá za stávajícího provozu elektrárny.

Klíčová slova: Prunéřov, zauhlování, energetické uhlí

Celý článek (autor: Ing. Filip Smýkal, projektový manažer OB01 – Zauhlování, NOEN, a.s.) je ke stažení v náhledovém formátu zde. Předplatné časopisu All for Power je možné zde. V elektronické podobě je možné si časopis prohlédnout zde.

Thermo power plant Prunerov II – coal handling system reconstruction.
NOEN, Inc. is the EPC contractor of the coal handling system reconstruction at the Prunerov II thermo power plant. Energetic coal is being transported by conveyor system from the coal bunkers to coal surge bins of the boilers 21 – 25. The nominal output of the coal handling systems is 1,600 t/hr.

Реконструкция транспортных путей электростанции Прунержов II, ЧР
Компания «NOEN, a.s.» является генподрядчиком комплексной реконструкции транспортных путей углеснабжения электростанции Прунержов II, ЧР. Эта система обеспечивает транспорт энергетического угля от приемного пункта, состоящего из разгрузочного (подземного) бункера в пространство промежуточного бункера, до котельных резервуаров отдельных блоков 21 –25. Номинальная производительность системы углеснабжения составляет 1600 т/час.

Publikace v oboru energetiky, strojírenství a stavebnictví k prodeji
 

Autor

Související články


NEJčtenější souvisejicí články (v posledních 30-ti dnech)

Michal Enžl: Do energetiky se tlačí i firmy, které nemají s tímto oborem žádné zkušenosti (65x)
Do energetiky se tlačí i firmy, které nemají s tímto oborem žádné zkušenosti. I na toto téma hovořili s Michalem Enžlem ...
Jak energetice vládnou mýtyJak energetice vládnou mýty (30x)
Snad po celou existenci historie lidstva se periodicky objevují proroci jeho konce. I Bible končí knihou „Zjevení ...
Počerady se na čtrnáct dní staly „nekuřáckou“ elektrárnou  Počerady se na čtrnáct dní staly „nekuřáckou“ elektrárnou (29x)
Počerady – Čtrnáctidenní technologickou odstávku má za sebou Elektrárna Počerady. Stalo se tak poprvé po pěti letech, co...