Nacházíte se:  Úvod    Elektrárny    Společné pracoviště společností Speciální technologie a ARLET engineering

Společné pracoviště společností Speciální technologie a ARLET engineering

Publikováno: 30.12.2014
Rubrika: Elektrárny

Společnost Speciální technologie, s.r.o., dlouhodobě spolupracuje se společností ARLET engineering s.r.o., která se specializuje zejména na návrh potrubních systémů. V roce 2009 došlo k výraznému rozšíření spolupráce, kdy ARLET engineering s.r.o. byla vybrána pro realizaci detail designu v projektech AEE postupně pro ČEZ v Ledvicích a Prunéřově, RDK8 v Karlsruhe, Trianel Power v Lunen a ve Slovnaftu Bratislava. V článku je popsána spolupráce obou firem v rámci Komplexní obnovy elektrárny Prunéřov II.

Celý článek (autor: Michal Bielesz, Specialni technologie, s.r.o.) je ke stažení v náhledovém formátu zde. Předplatné časopisu All for Power je možné zde. V elektronické podobě je možné si časopis prohlédnout zde.

Joint workplace of Speciální technologie and ARLET engineering

Speciální technologie, s.r.o., has been cooperating for a long time with ARLET engineering s.r.o., which specialises in the design of pipe systems. In 2009 cooperation expanded significantly when ARLET engineering s.r.o. was selected to draw up a detailed design in AEE projects gradually for ČEZ in Ledvice and Prunéřov, RDK8 in Karlsruhe, Trianel Power in Lünen and at Slovnaft Bratislava. This article describes the cooperation of both companies in the Comprehensive Renovation of the Prunéřov II Power Plant.

Общее рабочее место фирмы Specialni technologie и ARLET engineering

Фирма Specialni technologie, s.r.o. долгое время сотрудничает с фирмой ARLET engineering s.r.o., которая специализируется на проектах трубопроводов и трубопроводных систем. В 2009 году сотрудничество значительно расширилось. В этом году фирма ARLET engineering s.r.o. была выбрана для реализации деталей дизайна в проектах AEE постепенно для компании ČZ в Ледвице и в Прунержове, RDK8 в Карлсруе, Trianel Power в Люнене и Slovnaftа в Братиславе. В статье описано сотрудничество двух фирм в рамках комплексного обновления электростанции Прунержов II.

Publikace v oboru energetiky, strojírenství a stavebnictví k prodeji
 

Autor

Související články


NEJčtenější souvisejicí články (v posledních 30-ti dnech)

Michal Enžl: Do energetiky se tlačí i firmy, které nemají s tímto oborem žádné zkušenosti (62x)
Do energetiky se tlačí i firmy, které nemají s tímto oborem žádné zkušenosti. I na toto téma hovořili s Michalem Enžlem ...
Jak energetice vládnou mýtyJak energetice vládnou mýty (35x)
Snad po celou existenci historie lidstva se periodicky objevují proroci jeho konce. I Bible končí knihou „Zjevení ...
Reportáž ze 142. kontrolního dne: Úspěch tkví v intenzivní komunikaci všech zúčastněných (25x)
V areálu ledvické elektrárny jsme s kolegou Lukášem Malínským strávili prakticky celý den. Když už jsme zde, na „d...