Nacházíte se:  Úvod    Teplárenství    Dodávka válcových drtičů palivových tras

Dodávka válcových drtičů palivových tras

Publikováno: 15.5.2015
Rubrika: Teplárenství, Kogenerace, decentrální energ.

V článku je popsána dodávka dvou válcových drtičů. Tyto drtiče, které dodávala firma PSP Engineering, a. s., jsou součástí palivových tras – vnitřní úpravy uhlí, dodávaných firmou Envirmine Energo pro teplánu v Plané nad Lužnicí.

Klíčová slova: PSP, Planá, válcové drtiče

Celý článek (autor: David Dočkal, PSP Engineering, a. s.) je ke stažení v náhledovém formátu zde. Předplatné časopisu All for Power je možné zde. V elektronické podobě je možné si časopis prohlédnout zde.

Delivery of cylindrical crushers of fuel lines

The article describes the delivery of two Roller crushers. These crushers delivered by PSP Engineering a.s. are part of the fuel lines and internal treatment of coal delivered by Envirmine Energo for the power plant in Planá nad Lužnicí.

Поставки вальцовых дробилок для топливных линий

В статье описана поставка вальцовых дробилок. Эти дробилки, которые поставляет фирма PSP Engineering a.s., являются составной частью топливных линий. Технологии внутренней обработки угля поставляет фирма Envirmine Energo для теплоэлектростанции в Плане над Лужницы.

Publikace v oboru energetiky, strojírenství a stavebnictví k prodeji
 

Autor

Související články


NEJčtenější souvisejicí články (v posledních 30-ti dnech)

Dodávky technologie, elektrotechnických zařízení a měření a regulace za zhruba půl miliardy korun (44x)
V rámci projektu „Ekologizace a obnova teplárny v Plané nad Lužnicí“ probíhá dodávka, instalace a uvedení do provozu nov...
Společnost ČEZ Energo, člen skupiny ČEZ ESCO, investovala v Prostějově přes 100 milionů korun do čtyř kogeneračních jednotek Společnost ČEZ Energo, člen skupiny ČEZ ESCO, investovala v Prostějově přes 100 milionů korun do čtyř kogeneračních jednotek (42x)
Vytápění domácností, škol i dalších budov v Prostějově prochází díky aktivitě Domovní správy Prostějov (DSP) významnou p...
Zeppelin představil nový plynový motor Cat® pro kogenerační jednotkyZeppelin představil nový plynový motor Cat® pro kogenerační jednotky (41x)
Na veletrhu E-World v Essenu (16. 2. - 18. 2. 2017) představila společnost Zeppelin Power Systems nový přírůstek do séri...