Nacházíte se:  Úvod    Elektrárny    Výstavba komína pro náhradní kotelnu v Ledvicích

Výstavba komína pro náhradní kotelnu v Ledvicích

Publikováno: 18.1.2016
Rubrika: Elektrárny

Součástí realizace záložní kotelny pro elektrárnu Ledvice byla i neméně významná akce, a to vyvedení spalin do komína o výšce 48 metrů. Řešení je specifické a pro investora velice výhodné. Vlastní realizaci měla na starost firma Stavby COMPLET s. r. o. Spolu s komínem firma realizovala i kouřovody a pomocné konstrukce. V článku jsou popsána specifika tohoto řešení.

Celý článek je ke stažení v náhledovém formátu zde. Předplatné časopisu All for Power je možné zde. V elektronické podobě je možné si časopis prohlédnout zde.

Building a chimney for the boiler replacement at Ledvice

The construction of the backup boiler for the Ledvice power plant includes an equally important part, namely discharging the flue gases to a 48-meter high chimney. The solution is specific and highly advantageous for the investor. In charge of the actual realization was the COMPLET construction company. Together with the chimney, the company also built the flu and auxiliary structures. The article describes the specific features of the solution.

Строительство дымовой трубы для резервной котельной в Ледвице

Составной частью строительства резервной котельной для электростанции Ледвице, стал не менее интересный и значительный проект - возведение дымовой трубы высотой 48 метров. Решение это специфическое и для инвестора очень выгодное. Реализацию проекта осуществляла фирма Stavby COMPLET s.r.o. Вместе с дымовой трубой фирма реализовывала дымоходы и вспомогательные конструкции. В статье описана специфика проекта.

Publikace v oboru energetiky, strojírenství a stavebnictví k prodeji
 

Autor

Související články


NEJčtenější souvisejicí články (v posledních 30-ti dnech)

Michal Enžl: Do energetiky se tlačí i firmy, které nemají s tímto oborem žádné zkušenosti (65x)
Do energetiky se tlačí i firmy, které nemají s tímto oborem žádné zkušenosti. I na toto téma hovořili s Michalem Enžlem ...
Jak energetice vládnou mýtyJak energetice vládnou mýty (30x)
Snad po celou existenci historie lidstva se periodicky objevují proroci jeho konce. I Bible končí knihou „Zjevení ...
Počerady se na čtrnáct dní staly „nekuřáckou“ elektrárnou  Počerady se na čtrnáct dní staly „nekuřáckou“ elektrárnou (29x)
Počerady – Čtrnáctidenní technologickou odstávku má za sebou Elektrárna Počerady. Stalo se tak poprvé po pěti letech, co...