Nacházíte se:  Úvod    Aktuality    Firemní zpravodajství    Společnost MSA, a.s., člen skupiny společností Rimera, dodá kulové kohouty významné korejské plynárenské společnosti KOGAS.

Společnost MSA, a.s., člen skupiny společností Rimera, dodá kulové kohouty významné korejské plynárenské společnosti KOGAS.

Publikováno: 8.11.2013
Rubrika: Firemní zpravodajství

Společnost MSA, a.s., přední výrobce průmyslových armatur, dodá korejské společnosti KOGAS (Korea Gas Corporation) kulové kohouty v celkové hodnotě téměř 36 mil. Kč.

Klíčová slova: MSA, kulové kohouty

Této významné korejské plynárenské společnosti bude koncem října – začátkem listopadu expedováno celkem 85 ks kulových kohoutů o světlosti 4“ – 30“, Class 600. Armatury budou v provedení jak pro nadzemní, tak i pro podzemní instalaci a budou vybaveny ručními převodovkami a elektrickými pohony Rotork. Expedici předchází přejímka, kterou provede zástupce korejské nezávislé organizace KOSAFE. Na základě úspěšné přejímky pak budeme moci tyto armatury odeslat,“ dodává Ing. Martina Panocová, manažer prodeje na korejský trh.

Kulové kohouty budou korejské společnosti dodány v rámci budování nových plynovodů pro projekty Ansan and etc. stations a Sa-Dong & Ga-Gok stations.

Korejský region je pro nás jedním z nejdůležitějších a nejperspektivnějších trhů. S tamní plynárenskou společností KOGAS spolupracujeme již od roku 2001, přičemž v loňském roce jsme zaznamenali rekordní objem zakázek v celkové hodnotě více než 300 mil. Kč. Během 12 let naší spolupráce jsme korejskému gigantu dodali více než 5 000 armatur v celkové hodnotě téměř 1,8 mld. Kč. Dlouhodobou spolupráci s tímto významným zákazníkem udržujeme nejen díky našemu agentu na korejském trhu, ale především i díky kvalitě a spolehlivosti našich armatur,“ charakterizuje korejský trh obchodní ředitel MSA, pan Roman Baláž.

Poznámka:

KOGAS (Korea Gas Corporation) – korejská státní společnost založená v roce 1983 korejskou vládou. Zabývá se především výrobou a distribucí zemního plynu, importem a exportem přírodního a zkapalněného plynu, výstavbou a provozem LNG-terminálů atd.

MSA, a.s. nabízí širokou nabídku průmyslových armatur, navržených a dodávaných pro provoz v klasických i speciálních prostředích. Požívají se pro systémy zásobování vodou, teplem, pro klasickou i jadernou energetiku, dále se používají v chemickém průmyslu, při přepravě a zpracování ropy a plynu. Se svou 120letou historií patří společnost MSA, a.s. k „učitelům“ v oblasti výroby průmyslových armatur. MSA má k dispozici nejnovější výrobní a konstrukční kapacity, vysokotlakou zkušebnu, CNC stroje a obráběcí centra k opracování i velkorozměrových částí, což splňuje požadavky ke zpracování a kvalitě povrchů.

Skupina společností Rimera – divize společnosti ČTPZ, která nabízí energetickému průmyslu komplexní řešení od výroby zařízení až po servis zařízení pro těžbu ropných polí. Společnost seskupuje výrobce potrubních systémů (SOT, MSA, a.s.), podniky ruského ropného strojírenství (ALNAS, Ižněftěmaš), servisní síť, která je rozmístěna do největších ruských regionů těžících ropu. Do skupiny Rimera také patří společnost „Juganskněftěgazgeofyzika“ – klíčový hráč na trhu geofyzikálních služeb v Chanty-Mansijském autonomním okruhu a v Tomské oblasti.

Skupina ČTPZ je jednou z vedoucích průmyslových skupin metalurgického komplexu Ruska. Podle výsledků z roku 2012 činí podíl společnosti na celkových expedicích ruské produkce 18%. Společnost ČTPZ spojuje podniky a společnosti černé metalurgie (ČTPZ, PNTZ), společnost na zajištění a zpracování kovového šrotu (META), dále společnost TD Uraltrubostal a rovnou servisní divizi RIMERA. 

Publikace v oboru energetiky, strojírenství a stavebnictví k prodeji
 

Autor

Související články


Fotogalerie

NEJčtenější souvisejicí články (v posledních 30-ti dnech)

CO VŠE JSME ODVYSÍLALI ŽIVĚ Z MSV V BRNĚ! (61x)
Počátkem října 2017 se konal 59. ročník MSV v Brně. V rámci společného projektu Veletrhy Brno a portálů www.elektrika.tv...
Eaton oslavil ve výrobním závodě 100 let existence a změnil logo na svých produktech Eaton oslavil ve výrobním závodě 100 let existence a změnil logo na svých produktech (54x)
Eaton Elektrotechnika s.r.o. (dceřiná společnost Eaton Corporation), významný výrobce a distributor elektrotechnického z...
„Nejmodernějších filtrační média s PTFE membránou redukují koncentrace TZL až na 1 mg/m3 na výstupu z filtru,“„Nejmodernějších filtrační média s PTFE membránou redukují koncentrace TZL až na 1 mg/m3 na výstupu z filtru,“ (37x)
uvedl v rozhovoru pro časopis All for Power Ing. Roman Poslušný, MBA, generální ředitel a jednatel Ecotex s.r.o. - vedou...