Nacházíte se:  Úvod    Aktuality    Tiskové zprávy    Podnik MSA, člen skupiny společností Rimera, zrealizoval expedici kulových kohoutů pro významnou indickou společnost Indian Oil Corporation Ltd.

Podnik MSA, člen skupiny společností Rimera, zrealizoval expedici kulových kohoutů pro významnou indickou společnost Indian Oil Corporation Ltd.

Publikováno: 12.8.2013
Rubrika: Tiskové zprávy, Technologie, materiály

V červnu 2013 dodal český podnik MSA, člen skupiny společností Rimera, svou produkci významné indické společnosti Indian Oil Corporation Ltd. (IOCL). Dodávka obsahovala celkem 74 kusů kulových kohoutů o světlostech 24" a 28", class 600, v celkové hodnotě 1,76 mil. EUR. Armatury byly vybaveny elektrickými pohony Biffi – italské společnosti, která se řadí k předním výrobcům pohonů již více než 50 let.

Klíčová slova: kulové kohouty, zpětné klapky, desková šoupátka

Jde o první velkou zakázku pro tohoto zákazníka a zároveň o první dodávku kulových kohoutů MSA pro tuto společnost. Menší dodávky produkce MSA, které byly pro danou společnost realizovány v předchozích letech, zahrnovaly zpětné klapky, class 900.

Kromě kulových kohoutů a zpětných klapek se nyní podnik snaží u zákazníka prosadit i svou produkci deskových šoupátek určených pro pracovní medium - ropa, což se nyní nachází ve fázi čekání na výsledky vyhodnocení účasti MSA ve vyhlášeném tendru.

Dodané armatury jsou určeny pro ropovod mezi indickými městy Salaya a Mathura v rámci projektu SMPL Debottlenecking project.

„Co se dodávek kulových kohoutů týče je pro nás indická společnost Indian Oil Corporation Ltd. potenciálně velmi významný a zároveň nový zákazník na indickém trhu. Zároveň jde o specifického zákazníka, který si své dodavatele pečlivě vybírá. Jsme proto rádi, že jsme od této společnosti dostali další možnost účastnit se realizace její zakázky. Přestože byl konečný výsledek zakázky poznamenán menším zpožděním dodávky, výroba svůj úkol bez chyby splnila a věříme, že se budeme moci podílet i na dalších projektech pro tohoto významného klienta,“ komentuje dodávku obchodní ředitel MSA, pan Roman Baláž.

 

Mediální partrneři rubrikyk Technologie, materiály:

   

Publikace v oboru energetiky, strojírenství a stavebnictví k prodeji
 

Autor

Související články


Fotogalerie
IMGIMGIMG

NEJčtenější souvisejicí články (v posledních 30-ti dnech)

ArcelorMittal Ostrava zahájila výrobu nové oceli pro automobilový průmysl ArcelorMittal Ostrava zahájila výrobu nové oceli pro automobilový průmysl (57x)
ArcelorMittal Ostrava vyvinula a jako jediná v evropské části skupiny ArcelorMittal vyrábí ocel, která najde uplatnění p...
ArcelorMittal Ostrava investovala 200 milionů do modernizace středojemné válcovny. Jako jediná v ČR bude vyrábět speciální závitové tyče pro stavební sektorArcelorMittal Ostrava investovala 200 milionů do modernizace středojemné válcovny. Jako jediná v ČR bude vyrábět speciální závitové tyče pro stavební sektor (56x)
ArcelorMittal Ostrava investovala 200 milionů korun do modernizace své středojemné válcovny a zahajuje výrobu unikátního...
Systém pro omezení klenbování štěpky v zásobníku uhlí v Elektrárně HodonínSystém pro omezení klenbování štěpky v zásobníku uhlí v Elektrárně Hodonín (39x)
V roce 1997 byla v Elektrárně Hodonín dokončena výstavba dvou fluidních kotlů (každý o výkonu 170 t/h páry). Vzhledem ke...