Nacházíte se:  Úvod    Aktuality    Lidé-Věci-Události    Společnost MSA, a.s., posilňuje svůj vliv na trhu s armaturami pro rozvody plynu v Asii

Společnost MSA, a.s., posilňuje svůj vliv na trhu s armaturami pro rozvody plynu v Asii

Publikováno: 29.4.2013, Aktualizováno: 30.4.2013 07:49
Rubrika: Lidé-Věci-Události

V dubnu společnost expedovala produkci určenou pro korejské projekty Uijeongbu and Etc. Stations a Ok Jeong and Etc. Stations.

Klíčová slova: MSA, potrubní armatury

Český podnik, který je součástí skupiny společností Rimera, expedoval v polovině dubna sérii potrubních armatur pro dvě zakázky korejské společnosti KOGAS. Přejímku produkce uskutečnila korejská nezávislá přejímací organizace KOSAFE. Celková hodnota dodané produkce činila více než 1,5 mil. EUR. Armatury vyrobené v českém podniku budou využity v korejských projektech Uijeongbu and Etc. Stations a Ok Jeong and Etc. Stations. V rámci této zakázky byly vyrobeny kulové kohouty o světlosti NPS 6“ – 30“, Class 300 a 600.
Kromě toho společnost MSA, a.s. v dubnu vyhrála ještě jeden tendr na dodávku armatur pro společnost KOGAS. Celková hodnota této zakázky činí 1,5 mil. EUR s termínem dodání – říjen 2013. V tomto roce také společnost získala právo dodávat produkci i do jiných projektů společnosti KOGAS. Tyto projekty se budou realizovat už v květnu a červenci tohoto roku.
Korejský region je pro MSA, a.s., perspektivním trhem s nejvyšším potenciálem. MSA, a.s. dodává do tohoto regionu kulové kohouty už více než 10 let.

KOGAS - Korea Gas Corporation – korejská státní společnost založená v roce 1983 korejskou vládou. Zabývá se především výrobou a distribucí zemního plynu, importem a exportem přírodního a zkapalněného plynu, výstavbou a provozem LNG-terminálů atd.

Skupina společností Rimera – divize společnosti ČTPZ, která nabízí energetickému průmyslu komplexní řešení od výroby zařízení až po servis zařízení pro těžbu ropných polí. Společnost seskupuje výrobce potrubních systémů (SOT, MSA, a.s.), podniky ruského ropného strojírenství (ALNAS, Ižněftěmaš), servisní síť, která je rozmístěna do největších ruských regionů těžících ropu. Do skupiny Rimera také patří společnost „Juganskněftěgazgeofyzika“ – klíčový hráč na trhu geofyzikálních služeb v Chanty-Mansijském autonomním okruhu a v Tomské oblasti.

Společnost ČTPZ je jednou z vedoucích průmyslových skupin metalurgického komplexu Ruska. Podle výsledků z roku 2012 činí podíl společnosti na celkových expedicích ruské produkce 18%. Společnost ČTPZ spojuje podniky a společnosti černé metalurgie (ČTPZ, PNTZ), společnost na zajištění a zpracování kovového šrotu (META),dále společnost TD Uraltrubostal a rovnou servisní divizi RIMERA.

Publikace v oboru energetiky, strojírenství a stavebnictví k prodeji
 

Autor

Související články


NEJčtenější souvisejicí články (v posledních 30-ti dnech)

Vítkovice podepsaly po Rosatomu smlouvu i s WestinghouseVítkovice podepsaly po Rosatomu smlouvu i s Westinghouse (67x)
Společnosti Westinghouse Electric Company a Vítkovice, a.s., podepsaly 1. prosince 2011 v prostorách rezidence americkéh...
Michal Enžl: Do energetiky se tlačí i firmy, které nemají s tímto oborem žádné zkušenosti (65x)
Do energetiky se tlačí i firmy, které nemají s tímto oborem žádné zkušenosti. I na toto téma hovořili s Michalem Enžlem ...
Energetici zvolili nejlepším fyzikářem pedagoga z Českých Budějovic. Získal titul ČEZ Ámos a exkurzi pro celou svou tříduEnergetici zvolili nejlepším fyzikářem pedagoga z Českých Budějovic. Získal titul ČEZ Ámos a exkurzi pro celou svou třídu (54x)
O tomto víkendu byla v Praze završena anketa Zlatý Ámos 2014, která již dvacet let volí a oceňuje nejoblíbenější pedagog...