Nacházíte se:  Úvod    Aktuality    Tiskové zprávy    MSA se zúčastnila prestižní výstavy Valve World Americas

MSA se zúčastnila prestižní výstavy Valve World Americas

Publikováno: 23.8.2013
Rubrika: Tiskové zprávy, Energetické strojírenství

Ve dnech 25. – 26. 6. 2013 probíhala v americkém Houstonu prestižní výstava Valve World Americas. Této významné výstavy se v zastoupení pana Mgr. Stanislava Herudka a paní Marie Vlčkové zúčastnila i společnost MSA.

Výstava se koná vždy jednou za dva roky. Na té letošní se představilo celkem 151 vystavovatelů z USA, Asie, Kanady, Evropy, Indie a Mexika. Celková plocha výstaviště činila více než 2 600 m2. O významnosti výstavy svědčí i počet návštěvníků, který se vyšplhal na 2120, což je dvakrát více než v roce 2011.

Na rozdíl od předchozího ročníku výstavy se ten letošní nově konal v konferenčním centru George R. Brown Convention Center, díky kterému byly pro výstavu zajištěny větší prostory. „Zvýšená účast vystavovatelů i návštěvníků nás velmi těší a zároveň je tak potvrzen i celkový význam výstavy Valve World Americas,“ uvedl prezident společnosti Messe Düsseldorf – jeden z pořadatelů výstavy, pan Tom Mitchell.

„Konference, která byla součástí výstavy, se taktéž zúčastnilo velké množství návštěvníků. Téměř jednomyslně delegáti a vystavovatelé chválili kvalitu výstavy a konference, což potvrdilo správnost našeho rozhodnutí přestěhovat letošní výstavu do větších prostor v centru Houstonu. Máme radost z pozitivní zpětné vazby, kterou jsme obdrželi od návštěvníků, vystavovatelů i delegátů,“ komentuje výstavu pan Thijs Elshof, ředitel společnosti KCI Publishing Corporation – druhý z pořadatelů výstavy.

Účastníci mohli získat rozsáhlý přehled o technických inovacích v oblasti armatur a s nimi souvisejících produktech, dále o inovacích v oblasti výroby potrubí, těsnění, těsnicích materiálů, kontroly netěsností a jejich oprav atd.

Výstavy se zúčastnili všichni přední světoví výrobci armatur a dodavatelé materiálů a pohonů (např.: Rotork, Emerson Process Management, Bifi, Auma, Bernard). MSA se této výstavy účastnila společně se svým partnerem v USA, společností ISV-USA. Již tradičně zde společnost MSA zaznamenala velký zájem jak ze strany stávajících partnerů, tak zejména ze strany nových potenciálních zákazníků – díky místu konání výstavy zejména z Jižní Ameriky a Mexika. Na stánku MSA byli přítomni zástupci mexického partnera MSA, společnosti ASVEH. Společnost MSA v zastoupení pana Herudka a paní Vlčkové vedla na výstavě jednání s návštěvníky veletrhu, mimo jiné i se zástupci firem Cuñado Mexiko, Petrobras (Brazílie), ExxonMobil (USA), PBV-USA, Emerson (USA), FCM Mexico, Palladon (USA), Worcester valves (Mexico) aj.

Publikace v oboru energetiky, strojírenství a stavebnictví k prodeji
 

Autor

Související články


NEJčtenější souvisejicí články (v posledních 30-ti dnech)

ArcelorMittal Ostrava zahájila výrobu nové oceli pro automobilový průmysl ArcelorMittal Ostrava zahájila výrobu nové oceli pro automobilový průmysl (68x)
ArcelorMittal Ostrava vyvinula a jako jediná v evropské části skupiny ArcelorMittal vyrábí ocel, která najde uplatnění p...
Vítkovice podepsaly po Rosatomu smlouvu i s WestinghouseVítkovice podepsaly po Rosatomu smlouvu i s Westinghouse (56x)
Společnosti Westinghouse Electric Company a Vítkovice, a.s., podepsaly 1. prosince 2011 v prostorách rezidence americkéh...
Češi dávají světu unikátní vynález, vírová turbína je v provozu na vodní elektrárně ŽelinaČeši dávají světu unikátní vynález, vírová turbína je v provozu na vodní elektrárně Želina (51x)
Po úspěšně skončených komplexních zkouškách odstartovala dnes provoz dvojice tzv. vírových turbín v areálu malé vodní el...