Nacházíte se:  Úvod    Aktuality    Tiskové zprávy    MSA se zúčastnila prestižní výstavy Valve World Americas

MSA se zúčastnila prestižní výstavy Valve World Americas

Publikováno: 23.8.2013
Rubrika: Tiskové zprávy, Energetické strojírenství

Ve dnech 25. – 26. 6. 2013 probíhala v americkém Houstonu prestižní výstava Valve World Americas. Této významné výstavy se v zastoupení pana Mgr. Stanislava Herudka a paní Marie Vlčkové zúčastnila i společnost MSA.

Výstava se koná vždy jednou za dva roky. Na té letošní se představilo celkem 151 vystavovatelů z USA, Asie, Kanady, Evropy, Indie a Mexika. Celková plocha výstaviště činila více než 2 600 m2. O významnosti výstavy svědčí i počet návštěvníků, který se vyšplhal na 2120, což je dvakrát více než v roce 2011.

Na rozdíl od předchozího ročníku výstavy se ten letošní nově konal v konferenčním centru George R. Brown Convention Center, díky kterému byly pro výstavu zajištěny větší prostory. „Zvýšená účast vystavovatelů i návštěvníků nás velmi těší a zároveň je tak potvrzen i celkový význam výstavy Valve World Americas,“ uvedl prezident společnosti Messe Düsseldorf – jeden z pořadatelů výstavy, pan Tom Mitchell.

„Konference, která byla součástí výstavy, se taktéž zúčastnilo velké množství návštěvníků. Téměř jednomyslně delegáti a vystavovatelé chválili kvalitu výstavy a konference, což potvrdilo správnost našeho rozhodnutí přestěhovat letošní výstavu do větších prostor v centru Houstonu. Máme radost z pozitivní zpětné vazby, kterou jsme obdrželi od návštěvníků, vystavovatelů i delegátů,“ komentuje výstavu pan Thijs Elshof, ředitel společnosti KCI Publishing Corporation – druhý z pořadatelů výstavy.

Účastníci mohli získat rozsáhlý přehled o technických inovacích v oblasti armatur a s nimi souvisejících produktech, dále o inovacích v oblasti výroby potrubí, těsnění, těsnicích materiálů, kontroly netěsností a jejich oprav atd.

Výstavy se zúčastnili všichni přední světoví výrobci armatur a dodavatelé materiálů a pohonů (např.: Rotork, Emerson Process Management, Bifi, Auma, Bernard). MSA se této výstavy účastnila společně se svým partnerem v USA, společností ISV-USA. Již tradičně zde společnost MSA zaznamenala velký zájem jak ze strany stávajících partnerů, tak zejména ze strany nových potenciálních zákazníků – díky místu konání výstavy zejména z Jižní Ameriky a Mexika. Na stánku MSA byli přítomni zástupci mexického partnera MSA, společnosti ASVEH. Společnost MSA v zastoupení pana Herudka a paní Vlčkové vedla na výstavě jednání s návštěvníky veletrhu, mimo jiné i se zástupci firem Cuñado Mexiko, Petrobras (Brazílie), ExxonMobil (USA), PBV-USA, Emerson (USA), FCM Mexico, Palladon (USA), Worcester valves (Mexico) aj.

Publikace v oboru energetiky, strojírenství a stavebnictví k prodeji
 

Autor

Související články


NEJčtenější souvisejicí články (v posledních 30-ti dnech)

Siemens dodá parní a spalovací turbíny do Thajska (54x)
Celkový objem zakázky přesahuje 8 miliard korun Malí výrobci energie využijí podpůrný vládní program Celkový výkon s...
Elektrárna Kladno: nový blok K7 dokončenElektrárna Kladno: nový blok K7 dokončen (52x)
Výstavba nového bloku elektrárny Kladno, kterou provozuje společnost Alpiq Generation (CZ), byla úspěšně dokončena. Blok...
SES Tlmače podpísali najväčší energetický projekt na Kube za posledných 20 rokov... SES Tlmače podpísali najväčší energetický projekt na Kube za posledných 20 rokov... (51x)
SLOVENSKÉ ENERGETICKÉ STROJÁRNE, a.s. so sídlom v Tlmačoch (SES Tlmače) v priebehu návštevy Ricarda Cabrisasa Ruiza, vic...