Nacházíte se:  Úvod    Aktuality    Firemní zpravodajství    MSA na mezinárodním veletrhu Ropa a plyn 2013

MSA na mezinárodním veletrhu Ropa a plyn 2013

Publikováno: 22.8.2013
Rubrika: Firemní zpravodajství

Konec června se stává již tradičně dobou, kdy se v Moskvě koná mezinárodní veletrh Ropa a plyn. Ropné a plynárenské společnosti nejen z Ruska, ale i z celého světa se v letošním roce sešly na veletrhu již po dvanácté. MSA jako vedoucí výrobce průmyslových armatur v zastoupení Ing. Kateřiny Blažejové zde zaujímalo jedno z čestných míst.

Klíčová slova: MSA, ropa, plyn, průmyslové armatury

Za posledních deset let je právě moskevský veletrh Ropa a plyn společně s Ruským ropným a plynárenským kongresem jednou z nejdůležitějších událostí pro všechny, kteří jsou určitým způsobem spojeni s ropou a plynem. Vystavovatelé na veletrhu představují své nejnovější produkty, navazují kontakty s potenciálními klienty a uzavírají nové kontrakty.

Na výstavní ploše se představilo více než 1 000 vystavovatelů ze 40 zemí celého světa, z nichž k největší m patřily takové firmy jako například: Gazprom, Rosněfť, Bašněfť, Něftěgazovyje sistemy atd. Z České republiky mělo na veletrhu stánek celkem 7 společností. Výstavu navštívilo asi 30 000 lidí. V rámci výstavy probíhal i kongres nafta-plyn s účastí více než 1 000 delegátů.

„Výstavy jsem se účastnil ne poprvé a mohu říct, že zájem o produkci společnosti Alnas je mezi návštěvníky rok od roku vyšší,“ komentuje účast na veletrhu Rustam Jachin – vedoucí oddělení čerpacích zařízení inženýrského centra společnosti Alnas. Hned první den výstavy navštívila stánek skupiny Rimera, ve kterém měla své místo i společnost MSA, VIP delegace. Prezident Svazu ruských naftařů - pan Gennadij Šmal, dále člen komise Státní dumy v oblasti energetiky – pan Vasilij Tarasjuk a výkonný viceprezident Ruského svazu průmyslníků a podnikatelů – pan Alexandr Muryčev zhodnotili inovativní produkty skupiny Rimera, které skupina uvádí na trh, a popřáli skupině hodně úspěchů.

Zájem o novou produkci projevili velcí hráči na ropném trhu, takoví jakými jsou například Gazpromněfť-Nojabrskněftěgaz, Samotloněftěgaz, Bašněfť a Bělorusněfť, Rosněfť-Orenburgněfť a Surgutněftěgaz.

Stánek společnosti MSA navštívilo mnoho zákazníků a zájemců, kteří se zajímali nejen o armatury, ale i o další výrobní programy – především firmy SOT a Alnas.

„Jednali jsme s několika našimi stálými zákazníky – například společnostmi Promtěchmaš, Rosněfť, Bašněfť či se společností Sojuz Energo z Ukrajiny, které jsme již v minulosti dodávali kulové kohouty (DN 1000),“ dodává Ing. Kateřina Blažejová – manažer prodeje pro ruské teritorium.

Publikace v oboru energetiky, strojírenství a stavebnictví k prodeji
 

Autor

Související články


NEJčtenější souvisejicí články (v posledních 30-ti dnech)

CO VŠE JSME ODVYSÍLALI ŽIVĚ Z MSV V BRNĚ! (60x)
Počátkem října 2017 se konal 59. ročník MSV v Brně. V rámci společného projektu Veletrhy Brno a portálů www.elektrika.tv...
Eaton oslavil ve výrobním závodě 100 let existence a změnil logo na svých produktech Eaton oslavil ve výrobním závodě 100 let existence a změnil logo na svých produktech (60x)
Eaton Elektrotechnika s.r.o. (dceřiná společnost Eaton Corporation), významný výrobce a distributor elektrotechnického z...
„Nejmodernějších filtrační média s PTFE membránou redukují koncentrace TZL až na 1 mg/m3 na výstupu z filtru,“„Nejmodernějších filtrační média s PTFE membránou redukují koncentrace TZL až na 1 mg/m3 na výstupu z filtru,“ (37x)
uvedl v rozhovoru pro časopis All for Power Ing. Roman Poslušný, MBA, generální ředitel a jednatel Ecotex s.r.o. - vedou...