Nacházíte se:  Úvod    Aktuality    Firemní zpravodajství    MSA na mezinárodním veletrhu Ropa a plyn 2013

MSA na mezinárodním veletrhu Ropa a plyn 2013

Publikováno: 22.8.2013
Rubrika: Firemní zpravodajství

Konec června se stává již tradičně dobou, kdy se v Moskvě koná mezinárodní veletrh Ropa a plyn. Ropné a plynárenské společnosti nejen z Ruska, ale i z celého světa se v letošním roce sešly na veletrhu již po dvanácté. MSA jako vedoucí výrobce průmyslových armatur v zastoupení Ing. Kateřiny Blažejové zde zaujímalo jedno z čestných míst.

Klíčová slova: MSA, ropa, plyn, průmyslové armatury

Za posledních deset let je právě moskevský veletrh Ropa a plyn společně s Ruským ropným a plynárenským kongresem jednou z nejdůležitějších událostí pro všechny, kteří jsou určitým způsobem spojeni s ropou a plynem. Vystavovatelé na veletrhu představují své nejnovější produkty, navazují kontakty s potenciálními klienty a uzavírají nové kontrakty.

Na výstavní ploše se představilo více než 1 000 vystavovatelů ze 40 zemí celého světa, z nichž k největší m patřily takové firmy jako například: Gazprom, Rosněfť, Bašněfť, Něftěgazovyje sistemy atd. Z České republiky mělo na veletrhu stánek celkem 7 společností. Výstavu navštívilo asi 30 000 lidí. V rámci výstavy probíhal i kongres nafta-plyn s účastí více než 1 000 delegátů.

„Výstavy jsem se účastnil ne poprvé a mohu říct, že zájem o produkci společnosti Alnas je mezi návštěvníky rok od roku vyšší,“ komentuje účast na veletrhu Rustam Jachin – vedoucí oddělení čerpacích zařízení inženýrského centra společnosti Alnas. Hned první den výstavy navštívila stánek skupiny Rimera, ve kterém měla své místo i společnost MSA, VIP delegace. Prezident Svazu ruských naftařů - pan Gennadij Šmal, dále člen komise Státní dumy v oblasti energetiky – pan Vasilij Tarasjuk a výkonný viceprezident Ruského svazu průmyslníků a podnikatelů – pan Alexandr Muryčev zhodnotili inovativní produkty skupiny Rimera, které skupina uvádí na trh, a popřáli skupině hodně úspěchů.

Zájem o novou produkci projevili velcí hráči na ropném trhu, takoví jakými jsou například Gazpromněfť-Nojabrskněftěgaz, Samotloněftěgaz, Bašněfť a Bělorusněfť, Rosněfť-Orenburgněfť a Surgutněftěgaz.

Stánek společnosti MSA navštívilo mnoho zákazníků a zájemců, kteří se zajímali nejen o armatury, ale i o další výrobní programy – především firmy SOT a Alnas.

„Jednali jsme s několika našimi stálými zákazníky – například společnostmi Promtěchmaš, Rosněfť, Bašněfť či se společností Sojuz Energo z Ukrajiny, které jsme již v minulosti dodávali kulové kohouty (DN 1000),“ dodává Ing. Kateřina Blažejová – manažer prodeje pro ruské teritorium.

Publikace v oboru energetiky, strojírenství a stavebnictví k prodeji
 

Autor

Související články


NEJčtenější souvisejicí články (v posledních 30-ti dnech)

Teplejší zima 2012 stojí na mírným snížením těžby hnědého uhlí v Severočeských dolech Chomutov (56x)
Provozní zisk SD dosáhl výše 938 milionů korun, což znamená oproti stejnému období minulého roku mírné snížení o 11,6 mi...
Vyšlo nové číslo All for Power č. 2/2018Vyšlo nové číslo All for Power č. 2/2018 (49x)
Rozhodli jsme se pro jádro. Prima, ale jak dál? „Energy Union Tour“, tak zní oficiální název spanilé jízdy místopředsed...
Skutečně musí utilitní společnosti více komunikovat se svými zákazníky? (48x)
Utility prožívají strukturální krizi demokratizace energetiky a dosavadní reakce se nesla spíše v duchu „počkat a pak se...