Nacházíte se:  Úvod    Aktuality    Tiskové zprávy    MSA, a.s. na mezinárodním veletrhu EXPOGAZ Paris

MSA, a.s. na mezinárodním veletrhu EXPOGAZ Paris

Publikováno: 29.10.2013
Rubrika: Tiskové zprávy

Ve dnech 10. až 12. Září 2013 probíhal v Kongresovém paláci v Paříži mezinárodní veletrh plynárenského průmyslu EXPOGAZ. Tento veletrh pořádal francouzský plynárenský svaz Association Française du Gaz, který sdružuje evropské špičky z oblasti plynárenství. Na veletrhu byly představeny techniky skladování plynu, ropy a dalších produktů. EXPOGAZ byl rovněž zaměřen na distribuci plynu a na jednotlivé komponenty využívané v plynárenství, včetně armatur. Se svou více než 30letou tradicí se EXPOGAZ řadí k již zavedeným veletrhům v tomto oboru. Díky kombinaci s plynárenským kongresem patřil svou velikostí a počtem návštěvníků k jedněm z největších veletrhů ve Francii.

Více než 6 000 m2 výstavní plochy poskytovalo dostatečné možnosti k prezentaci téměř 150 vystavovatelům zejména z Francie, ale taktéž z Itálie, Německa, Belgie, Nizozemska, Španělska, Švýcarska, Velké Británie, Polska, Thajska a Ruska.

Letošního ročníku se poprvé zúčastnila i společnost MSA, a.s., a to v zastoupení paní Ing. Simony Košcové, pana Ing. Libora Kremla, MBA a paní Mgr. Jany Langrové. Cílem účasti MSA na veletrhu byla propagace společnosti, prezentace výrobního programu, získání nových kontaktů a setkání se stávajícími zákazníky.

Během veletrhu stánek MSA navštívilo velké množství spolupracujících firem, našich potencionálních odběratelů a zástupců velkých společností, se kterými máme dlouholeté obchodní vztahy a které potvrdily zájem o naše produkty.  Byl to např. TOTAL, EDF, AREVA a mnoho dalších.

Díky těmto jednáním jsme získali nové kontakty a se zástupci jednotlivých firem jsme jednali o možné budoucí spolupráci a projektech, do kterých by se mohla společnost MSA, a.s. zapojit.

Publikace v oboru energetiky, strojírenství a stavebnictví k prodeji
 

Autor

Související články


NEJčtenější souvisejicí články (v posledních 30-ti dnech)

ArcelorMittal Ostrava zahájila výrobu nové oceli pro automobilový průmysl ArcelorMittal Ostrava zahájila výrobu nové oceli pro automobilový průmysl (74x)
ArcelorMittal Ostrava vyvinula a jako jediná v evropské části skupiny ArcelorMittal vyrábí ocel, která najde uplatnění p...
Padlo konečné investiční rozhodnutí o mořské části plynovodu South Stream (49x)
Na včerejší schůzce v italském Milanu projednalo představenstvo společnosti South Stream Transport klíčové záležitosti t...
ZAT oznámil hospodářské výsledky, dále se chce zaměřit na vývoj inteligentních systémů (39x)
Společnost ZAT, dodavatel inteligentních systémů řízení pro energetiku a průmysl, zveřejnil své hospodářské výsledky za ...