Nacházíte se:  Úvod    Energetické strojírenství    Novinky na trhu řídicích systémů pro energetiku

Novinky na trhu řídicích systémů pro energetiku

Publikováno: 16.6.2015
Rubrika: Energetické strojírenství

Společnost ZAT a. s. nabízí od roku 2014 pod značkou SandRA novou generaci svého komplexního systému pro řízení technologických procesů, stejně jako dosavadní  řídicí systémy ZAT předurčeného k realizaci i nejnáročnějších automatizačních úloh v energetice i jinde v průmyslu.

Klíčová slova: ZAT, SandRa, řídicí systém

Celý článek je ke stažení v náhledovém formátu zde. Předplatné časopisu All for Power je možné zde. V elektronické podobě je možné si časopis prohlédnout zde.

What’s new in the market for energy control systems

In 2014 the company ZAT began offering a new generation of its comprehensive system for process control under the brand name Sandra; the same as with existing ZAT control systems it is meant to carry out even the most demanding automation tasks in the energy sector and elsewhere in the industry.

Новинки на рынке систем управления для энергетики

Компания ・・ZAT a. s.・・ с 2014 года предлагает под маркой SandRA новое поколение комплексной системы управления технологическими процессами, которая так же, как и существующие системы управления компании ・・ZAT a. s.・・, предназначена для решения самых сложных задач в области автоматизации в энергетике и остальных отраслях промышленности.

Publikace v oboru energetiky, strojírenství a stavebnictví k prodeji
 

Autor

Související články


NEJčtenější souvisejicí články (v posledních 30-ti dnech)

Systém pro omezení klenbování štěpky v zásobníku uhlí v Elektrárně HodonínSystém pro omezení klenbování štěpky v zásobníku uhlí v Elektrárně Hodonín (42x)
V roce 1997 byla v Elektrárně Hodonín dokončena výstavba dvou fluidních kotlů (každý o výkonu 170 t/h páry). Vzhledem ke...
Vítkovice podepsaly po Rosatomu smlouvu i s WestinghouseVítkovice podepsaly po Rosatomu smlouvu i s Westinghouse (35x)
Společnosti Westinghouse Electric Company a Vítkovice, a.s., podepsaly 1. prosince 2011 v prostorách rezidence americkéh...
Arabelle, nejvýkonnější parní turbína na světěArabelle, nejvýkonnější parní turbína na světě (33x)
Společnost Alstom je předním světovým dodavatelem „konvenčních částí“ (strojoven) pro jaderné elektrárny a j...