Nacházíte se:  Úvod    Aktuality    Tiskové zprávy    MSA, a.s. na mezinárodním veletrhu EXPOGAZ Paris

MSA, a.s. na mezinárodním veletrhu EXPOGAZ Paris

Publikováno: 29.10.2013
Rubrika: Tiskové zprávy

Ve dnech 10. až 12. Září 2013 probíhal v Kongresovém paláci v Paříži mezinárodní veletrh plynárenského průmyslu EXPOGAZ. Tento veletrh pořádal francouzský plynárenský svaz Association Française du Gaz, který sdružuje evropské špičky z oblasti plynárenství. Na veletrhu byly představeny techniky skladování plynu, ropy a dalších produktů. EXPOGAZ byl rovněž zaměřen na distribuci plynu a na jednotlivé komponenty využívané v plynárenství, včetně armatur. Se svou více než 30letou tradicí se EXPOGAZ řadí k již zavedeným veletrhům v tomto oboru. Díky kombinaci s plynárenským kongresem patřil svou velikostí a počtem návštěvníků k jedněm z největších veletrhů ve Francii.

Více než 6 000 m2 výstavní plochy poskytovalo dostatečné možnosti k prezentaci téměř 150 vystavovatelům zejména z Francie, ale taktéž z Itálie, Německa, Belgie, Nizozemska, Španělska, Švýcarska, Velké Británie, Polska, Thajska a Ruska.

Letošního ročníku se poprvé zúčastnila i společnost MSA, a.s., a to v zastoupení paní Ing. Simony Košcové, pana Ing. Libora Kremla, MBA a paní Mgr. Jany Langrové. Cílem účasti MSA na veletrhu byla propagace společnosti, prezentace výrobního programu, získání nových kontaktů a setkání se stávajícími zákazníky.

Během veletrhu stánek MSA navštívilo velké množství spolupracujících firem, našich potencionálních odběratelů a zástupců velkých společností, se kterými máme dlouholeté obchodní vztahy a které potvrdily zájem o naše produkty.  Byl to např. TOTAL, EDF, AREVA a mnoho dalších.

Díky těmto jednáním jsme získali nové kontakty a se zástupci jednotlivých firem jsme jednali o možné budoucí spolupráci a projektech, do kterých by se mohla společnost MSA, a.s. zapojit.

Publikace v oboru energetiky, strojírenství a stavebnictví k prodeji
 

Autor

Související články


NEJčtenější souvisejicí články (v posledních 30-ti dnech)

Gazprom Export a Air Liquide podepsali Memorandum o spolupráci na rozvoji projektů výroby helia na východní Sibiři (55x)
Alexander Medveděv, místopředseda řídícího výboru Gazpromu a generální ředitel společnosti Gazprom Export a François Dar...
ČEZ investuje do stavby nové elektrárny v Počeradech 20 miliard (48x)
(Zdroj: www.novinky.cz) Elektrárenská společnost ČEZ investuje do výstavby nové paroplynové elektrárny v Počeradech...
SP ČR: je třeba zrychlit proces výstavby nového jaderného bloku (47x)
Svaz průmyslu a dopravy ČR podporuje rozvoj jaderné energetiky a výstavbu nových jaderných bloků. Prezident SP ČR Jarosl...