Nacházíte se:  Úvod    Elektrárny    Jaderné    Koncový jímač tepla (KJT) Jaderné elektrárny Dukovany

Koncový jímač tepla (KJT) Jaderné elektrárny Dukovany

Publikováno: 4.3.2016
Rubrika: Jaderné

Společnost Bohemia Müller s.r.o. realizovala v letech 2014 až 2015 zakázku 5983 – koncový jímač tepla (KJT), konkrétně část elektro, a to jako subdodavatel společnosti OT Energy Services a.s. Zakázka byla realizována tzv. „na klíč“.

Celý článek (autor: Lumír Hykl, vedoucí zakázky, Bohemia Müller s.r.o.) je ke stažení v náhledovém formátu zde. Předplatné časopisu All for Power je možné zde. V elektronické podobě je možné si časopis prohlédnout zde.

Ultimate Heat Sink (UHS) of the Dukovany Nuclear Power Plant

In the years 2014 to 2015, the company Bohemia Müller s.r.o. realized the contract 5983, the Ultimate Heat Sink (UHS), specifically its electro component, and did so as a subcontractor to the OT Energy Services a.s. company. The contract was realized on a so-called “Turnkey” basis.

Конечный поглотитель тепла (KJT) электростанции АЭС Дукованы

Компания ・Bohemia Muller s.r.o. в 2014-2015 годах реализовала заказ № 5983 Конечный поглотитель тепла (KJT), в частности его электрическую часть, в качестве субподрядчика компании OT Energy Services a.s.. Заказ был реализован под ключ.

Publikace v oboru energetiky, strojírenství a stavebnictví k prodeji
 

Autor

Související články


NEJčtenější souvisejicí články (v posledních 30-ti dnech)

„Blíží se rok generační obměny. U nás sedí mladí i zkušení jaderníci v jedné kanceláři. Výměna know-how je velice intenzivní,“„Blíží se rok generační obměny. U nás sedí mladí i zkušení jaderníci v jedné kanceláři. Výměna know-how je velice intenzivní,“ (61x)
uvedl v rozhovoru pro časopis All for Power Ing. Vladimír Zika, vedoucí útvaru Péče o zařízení Jaderné elektrárny Dukova...
Kabex: Stánek se Shushi barem, anketa o Fukušimě (55x)
Bohumil Svoboda, ředitel divize Jaderná energetika firmy Kabex, přišel do TV studia na veletrhu Electron 2011 v Praze ří...
Americký jaderný dozor udělil licenci reaktoru AP1000 od Westinghouse (52x)
Společnost Westinghouse Electric Company získala od americké komise pro regulaci jaderných zdrojů pro svůj tlakovodní re...