Nacházíte se:  Úvod    Elektrárny    Dodávka a montáž slaboproudé instalace pro nový energetický blok K7 v Alpiq Kladno

Dodávka a montáž slaboproudé instalace pro nový energetický blok K7 v Alpiq Kladno

Publikováno: 26.7.2014
Rubrika: Elektrárny

V polovině roku 2012 společnost Colsys s.r.o. získala zakázku na komplexní dodávku a montáž slaboproudé instalace v nově budovaném energetickém bloku K7, kterou jsme realizovali jako subdodavatel společnosti ABB s.r.o. Protože se jednalo o regionální projekt, který byl koncipován do nedaleké lokality sídla naší společnosti, sehrála při získání této zakázky významnou úlohu i notná dávka patriotismu. V článku jsou popsána specifika realizace.

Klíčová slova: Colsys, slaboproudá instalace, K7

Celý článek (autor: Jan Chába, obchodní manažer, divize Obchod, Colsys s.r.o.) je ke stažení v náhledovém formátu zde. Předplatné časopisu All for Power je možné zde. V elektronické podobě je možné si časopis prohlédnout zde.

Delivery and assembly of weak-current installation for the new K7 energy unit at Alpiq Kladno

In mid 2012 Colsys s.r.o. won a contract for the complex delivery and assembly of the weak-current installation at the newly built K7 energy unit which we implemented as the subcontractor of ABB s.r.o. Because this involved a regional project which was conceived for a site close to our company’s registered office, a fair amount of patriotism also played an important role in gaining this contract. The article describes the specifics of the implementation.

Поставка и монтаж слаботочных инсталяций для нового энергетического блока К7 в Alpiq Кладно

В середине 2012 года фирма Colsys s.r.o получила заказ на комплексную поставку и монтаж слаботочных инсталяций в новом строящемся энергетическом блоке К7. Этот заказ был реализован в качестве субпоставки фирмы АВВ. Поскольку речь шла о региональном проекте, размещенном недалеко от главного офиса фирмы, большую роль при получении заказа здесь сыграло чувство патриотизма. В статье описана специфика выполнения заказа.

Publikace v oboru energetiky, strojírenství a stavebnictví k prodeji
 

Autor

Související články


NEJčtenější souvisejicí články (v posledních 30-ti dnech)

Michal Enžl: Do energetiky se tlačí i firmy, které nemají s tímto oborem žádné zkušenosti (59x)
Do energetiky se tlačí i firmy, které nemají s tímto oborem žádné zkušenosti. I na toto téma hovořili s Michalem Enžlem ...
Počerady se na čtrnáct dní staly „nekuřáckou“ elektrárnou  Počerady se na čtrnáct dní staly „nekuřáckou“ elektrárnou (28x)
Počerady – Čtrnáctidenní technologickou odstávku má za sebou Elektrárna Počerady. Stalo se tak poprvé po pěti letech, co...
Jak energetice vládnou mýtyJak energetice vládnou mýty (28x)
Snad po celou existenci historie lidstva se periodicky objevují proroci jeho konce. I Bible končí knihou „Zjevení ...