Nacházíte se:  Úvod    Elektrárny    Vyvedení výkonu zdroje 880MWe v elektrárně Počerady

Vyvedení výkonu zdroje 880MWe v elektrárně Počerady

Publikováno: 25.9.2014
Rubrika: Elektrárny

Společnost EGEM se od dubna 2011 účastnila výstavby nového paroplynového zdroje v elektrárně Počerady v roli jednoho z hlavních subdodavatelů pro společnost ŠKODA PRAHA Invest, která celý projekt zastřešuje. EGEM v rámci této zakázky zajišťoval dodávku zařízení pro vyvedení výkonu na klíč a to jak stavební, tak i technologické části vyvedení výkonu z nového zdroje.

Klíčová slova: EGEM, paroplynový zdroj, Počerady

Celý článek (autor: Vladimír Štěpánek, vedoucí zakázky, EGEM s.r.o.) je ke stažení v náhledovém formátu zde. Předplatné časopisu All for Power je možné zde. V elektronické podobě je možné si časopis prohlédnout zde.

Power output of the 880MWe source at the Počerady Power Plant

As of April 2011 EGEM participated in the construction of the new combined gas and steam source in the Počerady Power Plant as one of the main subcontractors for Škoda Praha Invest which is the umbrella company of the entire project. In this project EGEM secured the delivery of equipment for the power output for the building and technological part of the power output of the new source.

Выведение мощности блока 880 MWe на электростанции Почерады

Фирма EGEM от марта 2011 года работала на строительстве нового паро-газового блока на электростанции Почерады в роли одного из главных субпоставщиков для компании Шкода Прага Инвест, которая руководит всем проектом. Фирма EGEM в рамках этой акции обеспечивала поставку оборудования для выведения мощности блока, как строительной части, так и его технологической части.

Publikace v oboru energetiky, strojírenství a stavebnictví k prodeji
 

Autor

Související články


NEJčtenější souvisejicí články (v posledních 30-ti dnech)

Michal Enžl: Do energetiky se tlačí i firmy, které nemají s tímto oborem žádné zkušenosti (63x)
Do energetiky se tlačí i firmy, které nemají s tímto oborem žádné zkušenosti. I na toto téma hovořili s Michalem Enžlem ...
Jak energetice vládnou mýtyJak energetice vládnou mýty (32x)
Snad po celou existenci historie lidstva se periodicky objevují proroci jeho konce. I Bible končí knihou „Zjevení ...
Počerady se na čtrnáct dní staly „nekuřáckou“ elektrárnou  Počerady se na čtrnáct dní staly „nekuřáckou“ elektrárnou (27x)
Počerady – Čtrnáctidenní technologickou odstávku má za sebou Elektrárna Počerady. Stalo se tak poprvé po pěti letech, co...