Nacházíte se:  Úvod    Elektrárny    Jaderné    Koncový jímač tepla (KJT) Jaderné elektrárny Dukovany

Koncový jímač tepla (KJT) Jaderné elektrárny Dukovany

Publikováno: 4.3.2016
Rubrika: Jaderné

Společnost Bohemia Müller s.r.o. realizovala v letech 2014 až 2015 zakázku 5983 – koncový jímač tepla (KJT), konkrétně část elektro, a to jako subdodavatel společnosti OT Energy Services a.s. Zakázka byla realizována tzv. „na klíč“.

Celý článek (autor: Lumír Hykl, vedoucí zakázky, Bohemia Müller s.r.o.) je ke stažení v náhledovém formátu zde. Předplatné časopisu All for Power je možné zde. V elektronické podobě je možné si časopis prohlédnout zde.

Ultimate Heat Sink (UHS) of the Dukovany Nuclear Power Plant

In the years 2014 to 2015, the company Bohemia Müller s.r.o. realized the contract 5983, the Ultimate Heat Sink (UHS), specifically its electro component, and did so as a subcontractor to the OT Energy Services a.s. company. The contract was realized on a so-called “Turnkey” basis.

Конечный поглотитель тепла (KJT) электростанции АЭС Дукованы

Компания ・Bohemia Muller s.r.o. в 2014-2015 годах реализовала заказ № 5983 Конечный поглотитель тепла (KJT), в частности его электрическую часть, в качестве субподрядчика компании OT Energy Services a.s.. Заказ был реализован под ключ.

Publikace v oboru energetiky, strojírenství a stavebnictví k prodeji
 

Autor

Související články


NEJčtenější souvisejicí články (v posledních 30-ti dnech)

Vítkovice podepsaly po Rosatomu smlouvu i s WestinghouseVítkovice podepsaly po Rosatomu smlouvu i s Westinghouse (63x)
Společnosti Westinghouse Electric Company a Vítkovice, a.s., podepsaly 1. prosince 2011 v prostorách rezidence americkéh...
Rosatom jde v Číně do nové lokality: Podepsal smlouvy na 7. a 8. JE Tchien-wan a 3. a 4. blok JE Sü-ta-paoRosatom jde v Číně do nové lokality: Podepsal smlouvy na 7. a 8. JE Tchien-wan a 3. a 4. blok JE Sü-ta-pao (48x)
Ruská korporace pro atomovou energii Rosatom vstupuje na čínský trh s dalším projektem, s reaktory VVER-1200. 7. března ...
Diagnostika asynchronních motorů metodou MCSADiagnostika asynchronních motorů metodou MCSA (42x)
Frekvenční analýza statorového proudu asynchronního motoru pod zatížením, jinak též nazývána MCSA (Motor Current Signatu...