Nacházíte se:  Úvod    Elektrárny    Klasické    Energetické využití odpadních olejů ve firmě Slovnaft

Energetické využití odpadních olejů ve firmě Slovnaft

Publikováno: 16.9.2015
Rubrika: Klasické

EVECO Brno, s.r.o. úspěšně zrealizovala zakázku pro společnost Slovnaft, a.s. Předmětem této realizace byl návrh, dodávka a uvedení do provozu unikátního hořákového systému pro etážovou pec a dohořívací komoru spalovny kalů. Technologie umožňuje energetické využití odpadního produktu - slopového oleje. Brněnská firma působila na pozici generálního dodavatele.

Celý článek je ke stažení v náhledovém formátu zde. Předplatné časopisu All for Power je možné zde. V elektronické podobě je možné si časopis prohlédnout zde.

Energy use of waste oil in the company Slovnaft

EVECO Brno, s.r.o., has successfully completed a contract for the company Slovnaft, a.s. The subject of the contract was the design, supply and commissioning of a unique burner system for a multiple-hearth furnace and post-combustion chamber for the sludge incinerator. The technology makes it possible to utilize the energy of a waste product – slop oil. This company from Brno was the general contractor for this job.

Использование отработанных масел для производства энергии в компании Slovnaft

EVECO Brno, s.r.o. успешно осуществила заказ для компании Slovnaft, a.s. Предметом этой реализации был проект, поставка и ввод в эксплуатацию уникальной системы горелок для ярусной печи и дожигательной камеры станции для сжигания шлама. Технология позволяет использовать отработанный продукт –отстойное масло для производства энергии. Компания из г. Брно была генеральным подрядчиком.

Publikace v oboru energetiky, strojírenství a stavebnictví k prodeji
 

Autor

Související články


NEJčtenější souvisejicí články (v posledních 30-ti dnech)

Paroplynová elektrárna KA26 od společnosti Alstom - Odpověd na současné potřeby trhu je dodávka optimalizované elektrárny na klíč (39x)
Firma Alstom zaujala na energetickém trhu pozici dodavatele elektrárny na klíč. Tato pozice umožňuje Alstomu spojit znal...
Dodávka kotle pro nový superkritický blok v Elektrárně LedviceDodávka kotle pro nový superkritický blok v Elektrárně Ledvice (37x)
Obecně se říká, že kotel je srdcem každé tepelné elektrárny. A to nejen z důvodu, že generuje páru, která pohání ostatní...
Technická průvodka kompletní obnovy Elektrárny Tušimice II (32x)
Vzhledem ke skutečnosti, že převážná část rozhodujících technologických zařízení Elektrárny Tušimice II se blíží k hrani...