Nacházíte se:  Úvod    Aktuality    Firemní zpravodajství    EGAP začal projednávat nové obchodní případy do Íránu

EGAP začal projednávat nové obchodní případy do Íránu

Publikováno: 24.11.2015
Rubrika: Firemní zpravodajství

Exportní garanční a pojišťovací společnost, a.s. (EGAP) zahájila v srpnu projednávání nových obchodních případů do Íránu, a to ve fázi poradenství a předběžného posouzení. Podmínkou pro zahájení konečného posouzení nových obchodních případu pak bude odvolání sankcí znemožňujících vývoz do Íránu.

Celý článek (autor: Hana Hikelová, Exportní garanční a pojišťovací společnost, a.s.) je ke stažení v náhledovém formátu zde. Předplatné časopisu All for Power je možné zde. V elektronické podobě je možné si časopis prohlédnout zde.

EGAP began discussions of a new business deals in Iran

In August the Export Guarantee and Insurance Corporation a.s. (EGAP) launched discussions of new business deals in Iran, in the field of consulting and preliminary assessment. A condition to start the final assessment of this new business opportunity will be the recall of sanctions precluding export to Iran.

EGAP начал обсуждать новые бизнес-предложения в Иране

Exportni garančni a pojišťovaci společnost, a.s. (EGAP) начала начатое в августе обсуждение новых бизнес-предложений в Иране, на этапе консалтинга и предварительной оценки. Условием для начала окончательной оценки новых бизнес-предложений будет отмена санкций, исключающих экспорт в Иран.

Publikace v oboru energetiky, strojírenství a stavebnictví k prodeji
 

Autor

Související články


NEJčtenější souvisejicí články (v posledních 30-ti dnech)

Eaton oslavil ve výrobním závodě 100 let existence a změnil logo na svých produktech Eaton oslavil ve výrobním závodě 100 let existence a změnil logo na svých produktech (58x)
Eaton Elektrotechnika s.r.o. (dceřiná společnost Eaton Corporation), významný výrobce a distributor elektrotechnického z...
CO VŠE JSME ODVYSÍLALI ŽIVĚ Z MSV V BRNĚ! (47x)
Počátkem října 2017 se konal 59. ročník MSV v Brně. V rámci společného projektu Veletrhy Brno a portálů www.elektrika.tv...
Sledujte vysílání z Mezinárodního veletrhu v Brně (37x)
Sledujte živé vstupy z průběhu Mezinárodního strojírenského veletrhu v Brně - odkaz zde...