Nacházíte se:  Úvod    Aktuality    Lidé-Věci-Události    České šance v asijských zemích rostou

České šance v asijských zemích rostou

Publikováno: 20.7.2015
Rubrika: Lidé-Věci-Události

„Ázerbájdžán je s podílem přesahujícím 10 % na čtvrtém místě v teritoriální struktuře portfolia naší banky. A brzy se v tomto portfoliu objeví Uzbekistán a zřejmě i další středoasijské země,“ říká Ing. Karel Bureš, generální ředitel České exportní banky (ČEB).

Klíčová slova: ČEB, exportní financování

Celý článek (autor: Petr Križan, ředitel odboru Mezinárodní vztahy a komunikace, Česká exportní banka) je ke stažení v náhledovém formátu zde. Předplatné časopisu All for Power je možné zde. V elektronické podobě je možné si časopis prohlédnout zde.

Czech opportunities in Asian countries are growing

“With a more than 10% share, Azerbaijan is in fourth place in the territorial structure of our bank’s portfolio. And it will soon be joined in the portfolio by Uzbekistan and possibly other Central Asian countries,” says Ing. Karel Bureš, Managing Director of Czech Export Bank (ČEB).

Чешские шансы в азиатских странах растут

・・Азербайджан со своей долей, превышающей 10%, находится на четвертом месте в территориальной структуре портфеля нашего банка. И вскоре в этом портфеле появится Узбекистан и, возможно, другие страны Центральной Азии・・ - сказал Ing. Karel Bureš генеральный директор Чешского экспортного банка (ČEB).

Publikace v oboru energetiky, strojírenství a stavebnictví k prodeji
 

Autor

Související články


NEJčtenější souvisejicí články (v posledních 30-ti dnech)

Vítkovice podepsaly po Rosatomu smlouvu i s WestinghouseVítkovice podepsaly po Rosatomu smlouvu i s Westinghouse (67x)
Společnosti Westinghouse Electric Company a Vítkovice, a.s., podepsaly 1. prosince 2011 v prostorách rezidence americkéh...
Michal Enžl: Do energetiky se tlačí i firmy, které nemají s tímto oborem žádné zkušenosti (59x)
Do energetiky se tlačí i firmy, které nemají s tímto oborem žádné zkušenosti. I na toto téma hovořili s Michalem Enžlem ...
Eaton oslavil ve výrobním závodě 100 let existence a změnil logo na svých produktech Eaton oslavil ve výrobním závodě 100 let existence a změnil logo na svých produktech (56x)
Eaton Elektrotechnika s.r.o. (dceřiná společnost Eaton Corporation), významný výrobce a distributor elektrotechnického z...