Nacházíte se:  Úvod    Elektrárny    Biomass    Lisy na hranaté balíky pro Kutnou Horu

Lisy na hranaté balíky pro Kutnou Horu

Publikováno: 20.12.2013, Aktualizováno: 5.2.2014 15:23
Rubrika: Biomass, Technologie, materiály

Autor v článku popisuje technologii na lisování a balení slámy. Popisuje stroj, který připravuje palivo pro bioelektrárnu v Kutné Hoře. V textu jsou prezentovány technické a výkonové charakteristiky strojů, popis systému balíkování a kontroly kvality.

Klíčová slova: lisování, balíkování, palivo

Celý článek (autor: Ing. Petr Vobořil, jednatel a majitel, Vobosystém s.r.o.) je ke stažení v náhledovém formátu zde. Předplatné časopisu All for Power je možné zde. V elektronické podobě je možné si časopis prohlédnout zde.

Presses for square bales for Kutná Hora

The author describes the technology for pressing and baling straw, detailing the machine that prepares fuel for the bio power plant in Kutná Hora. The text further presents the technical and performance characteristics of machines, a description of the bailing system and quality assurance.

Пресс для производства брикетов соломы для биоэлектростанции в Кутной Горе

Автор статьи рассказывает о технологии прессования соломы, описывает станок, который готовит топливо для биоэлектростанции в Кутной Горе. В тексте приведены технические характеристики и параметры мощности станка, описана система производства брикетов и контроля качества. 

Mediální partneři rubriky Technologie, materiály:

   

Publikace v oboru energetiky, strojírenství a stavebnictví k prodeji
 

Autor

Související články


NEJčtenější souvisejicí články (v posledních 30-ti dnech)

Svařování komponent jaderných elektráren (48x)
Jaderná energetika zastupuje významné místo ve výrobě a distribuci elektrické energie v České republice. Technologické s...
ArcelorMittal Ostrava investovala 200 milionů do modernizace středojemné válcovny. Jako jediná v ČR bude vyrábět speciální závitové tyče pro stavební sektorArcelorMittal Ostrava investovala 200 milionů do modernizace středojemné válcovny. Jako jediná v ČR bude vyrábět speciální závitové tyče pro stavební sektor (46x)
ArcelorMittal Ostrava investovala 200 milionů korun do modernizace své středojemné válcovny a zahajuje výrobu unikátního...
Systém pro omezení klenbování štěpky v zásobníku uhlí v Elektrárně HodonínSystém pro omezení klenbování štěpky v zásobníku uhlí v Elektrárně Hodonín (45x)
V roce 1997 byla v Elektrárně Hodonín dokončena výstavba dvou fluidních kotlů (každý o výkonu 170 t/h páry). Vzhledem ke...