Nacházíte se:  Úvod    Aktuality    Lidé-Věci-Události    Festo, jeden z největších výrobců pneumatických pohonů GBVA v Evropě, a člen skupiny Rimera, společnost MSA, uzavřeli dohodu o vzájemné spolupráci

Festo, jeden z největších výrobců pneumatických pohonů GBVA v Evropě, a člen skupiny Rimera, společnost MSA, uzavřeli dohodu o vzájemné spolupráci

Publikováno: 20.6.2013
Rubrika: Lidé-Věci-Události

17. června bylo v Moskvě podepsáno prohlášení o návrhu na budoucí spolupráci mezi největším výrobcem pneumatických pohonů GBVA v Evropě, společností Festo a nejstarším výrobcem potrubních armatur, společností MSA. V rámci smlouvy se strany dohodly na dodržování oboustranně výhodných partnerských vztahů při dodávkách na ruský trh.

Klíčová slova: MSA, pneumatické pohony GBVA, potrubní armatury

Ve spojitosti s významem ruského trhu pro společnost MSA vytvoří tato místní síť ověřených dodavatelů komponentů a nákupních elementů zaručené kvality. Festo, které disponuje výrobními kapacitami v Německu, Polsku a Rusku, má všechny možnosti potřebné k partnerství při získání jak domácího, tak i evropského trhu s potrubními armaturami. Produkce společnosti byla prověřena všemi potřebnými zkouškami na shodu s technickými podmínkami společnosti Gazprom. Pneumatické pohony Festo byly jediné, které prošly zkouškami ohněm (30 minut při 1000°C) v Rusku.
„Při výrobě naší produkce používáme nejmodernější technologie, které umožňují získat maximální kvalitu výrobků. To se týká i dodavatelů materiálů na kulové kohouty české výroby. Výrobci jsou k dodávkám připuštěni teprve po provedení komplexního auditu. Festo je osvědčená společnost a věřím, že tato spolupráce bude výhodná především pro naše klienty, a to zejména v Rusku“, dodává vedoucí prodeje Michail Žamkov.
Do budoucna plánuje společnost MSA a Festo realizaci mnoha společných projektů.

Informace:
FESTO je společnost, která na ruském trhu existuje již více než 30 let a je vedoucím podnikem v oblasti průmyslových zařízení a automatizačních systémů. Produkce společnosti FESTO míří do podniků celého světa s nejrůznějším zaměřením výroby. V současné době tvoří nabídku produkce společnosti více než 30 000 kusů průmyslového zboží, které umožňuje najít řešení automatizace řízení výrobních a permanentních procesů.
Základní oblastí působení společnosti je výroba pneumatických zařízení, zajišťujících automatizaci procesů a systémů v montáži a balení ve více než 70% všech odvětví průmyslu ve světě. Produkce společnosti se využívá ve většině hlavních ruských odvětví výroby – v energetickém průmyslu, strojírenství, zpracování kovů, ve výrobě automobilů, v potravinářském průmyslu, atd.

Společnost MSA, a.s. nabízí širokou nabídku průmyslových armatur, navržených a dodávaných pro provoz v klasických i speciálních prostředích. Požívají se pro systémy zásobování vodou, teplem, pro klasickou i jadernou energetiku, dále se používají v chemickém průmyslu, při přepravě a zpracování ropy a plynu. Se svou 120letou historií patří společnost MSA, a.s. k „učitelům“ v oblasti výroby průmyslových armatur. MSA má k dispozici nejnovější výrobní a konstrukční kapacity, vysokotlakou zkušebnu, CNC stroje a obráběcí centra k opracování i velkorozměrových částí, což splňuje požadavky ke zpracování a kvalitě povrchů.

Skupina společností Rimera – divize společnosti ČTPZ, která nabízí energetickému průmyslu komplexní řešení od výroby zařízení až po servis zařízení pro těžbu ropných polí. Společnost seskupuje výrobce potrubních systémů (SOT, MSA, a.s.), podniky ruského ropného strojírenství (ALNAS, Ižněftěmaš), servisní síť, která je rozmístěna do největších ruských regionů těžících ropu. Do skupiny Rimera také patří společnost „Juganskněftěgazgeofyzika“ – klíčový hráč na trhu geofyzikálních služeb v Chanty-Mansijském autonomním okruhu a v Tomské oblasti.

Skupina ČTPZ je jednou z vedoucích průmyslových skupin metalurgického komplexu Ruska. Podle výsledků z roku 2012 činí podíl společnosti na celkových expedicích ruské produkce 18%. Společnost ČTPZ spojuje podniky a společnosti černé metalurgie (ČTPZ, PNTZ), společnost na zajištění a zpracování kovového šrotu (META), dále společnost TD Uraltrubostal a rovnou servisní divizi RIMERA.

Publikace v oboru energetiky, strojírenství a stavebnictví k prodeji
 

Autor

Související články


NEJčtenější souvisejicí články (v posledních 30-ti dnech)

Živě z MSV: Nakládání se sypkými materiály v těžkém průmyslu se specialistou firmy Labimex (1896x)
O problematice sypkých materiálů v těžkém průmyslu jsme si v rámci MSV v Brně povídali s Janem Skřivánkem ze společnosti...
Kotlíkové dotace už nenabízí rovnocenný výběr podle paliv a nejsou tak výhodné pro domácnosti ani pro výrobce kotlůKotlíkové dotace už nenabízí rovnocenný výběr podle paliv a nejsou tak výhodné pro domácnosti ani pro výrobce kotlů (60x)
Takto ohodnotil podmínky nastavené v rámci druhé vlny tzv. kotlíkových dotací Ing. Roman Halaška, generální ředitel spol...
Kabex: Stánek se Shushi barem, anketa o Fukušimě (60x)
Bohumil Svoboda, ředitel divize Jaderná energetika firmy Kabex, přišel do TV studia na veletrhu Electron 2011 v Praze ří...