Nacházíte se:  Úvod    Spalovny    Realizácia spojovacích potrubí v rámci projektu odpadového hospodárstva Brno

Realizácia spojovacích potrubí v rámci projektu odpadového hospodárstva Brno

Publikováno: 11.3.2012
Rubrika: Spalovny

Účasť firmy ENERGYCO s.r.o. na projekte odpadového hospodárstva začala podpisom zmluvy s generálnym dodávateľom stavby spoločnosťou CNIM S.A. v decembri 2008. Firma sa stala subdodávateľom spojovacích potrubí v rámci tohto náročného technologického celku v nasledujúcom rozsahu: 

- Dodávka a montáž potrubia „para-voda“.
- Dodávka a montáž potrubia obslužných médií, tzv. UTILITY (vzduch, voda atd.).
- NDT skúšky zvarov.
- Tlakové skúšky potrubných trás.
- Spracovanie zvarovej dokumentácie tzv. WELDING BOOK.

Celý článek (autor: Ing. Ľubomir Fejko, project and site manager, ENERGYCO s.r.o.) je ke stažení v nahledovém formátu zde. Zajistěte si časopis All for Power včas - předplatné zde.

Prezentace společnosti Energyco s.r.o. 

 

Publikace v oboru energetiky, strojírenství a stavebnictví k prodeji
 

Autor

Související články


NEJčtenější souvisejicí články (v posledních 30-ti dnech)

Význam metod verifikace a validace výsledků z CFD analýz při výpočtech vibrací vyvolaných prouděním pro návrh zařízení na výměnu tepla (44x)
Vibrace vyvolané prouděním (flow-induced vibration) mohou způsobovat velké problémy u zařízení na výměnu tepla, jakými j...
Po zprovoznění spalovny by bylo možné odstavit některé neekologické provozy, kvalita ovzduší v MSK by se zlepšila,“Po zprovoznění spalovny by bylo možné odstavit některé neekologické provozy, kvalita ovzduší v MSK by se zlepšila,“ (41x)
uvedla v rozhovoru pro časopis All for Power Ing. Silvie Součková, členka představenstva KIC Odpady, a. s., a vedoucí od...
Účinné čištění žebrovaných trubek v EKO ve spalovně biomasy pomocí Šok-Pulz-Generátorů (SPG) firmy Explosion Power GmbHÚčinné čištění žebrovaných trubek v EKO ve spalovně biomasy pomocí Šok-Pulz-Generátorů (SPG) firmy Explosion Power GmbH (36x)
Explosion Power GmbH je Švýcarská firma, která vyvíjí, vyrábí, prodává a provádí údržbu Šok-Pulz-Generátorů po celém svě...