Nacházíte se:  Úvod    Rozvody energií    Kabelová technika    Francouzské řešení vedení kabelového napájení

Francouzské řešení vedení kabelového napájení

Publikováno: 1.4.2015
Rubrika: Kabelová technika

V rámci tematické přílohy časopisu All for Power o francouzských firmách, působících v Česku, představujeme společnost Niedax France S.A.S., což je od roku 2013 nový název společnosti CTS. Ta je od roku 2010 součástí nadnárodní společnosti NIEDAX GROUP. Do společnosti Niedax patří od roku 2007 společnosti CES a Tolmega. Značka CES, stejně jako Tolmega, jsou na trhu známy více než 60. let, především v oblasti elektrizace a průmyslové automatizace. Na českém trhu působí filiálka CES téměř 20. let a úspěšně spolupracuje se zákazníky z různých odvětví průmyslu, energetiky, telekomunikací, staveb a dalších.

Celý článek je ke stažení v náhledovém formátu zde. Předplatné časopisu All for Power je možné zde. V elektronické podobě je možné si časopis prohlédnout zde.

French cable feed line design

In the thematic supplement to the magazine All for Power about French firms operating in the Czech Republic, we present Niedax France S.A.S., which has been the new name of CTS since 2013. As of 2010 this company became a part of the multinational NIEDAX GROUP. The companies CES and Tolmega have also been part of Nideax since 2007. The CES brand, just as Tolmega, is a known market brand since the 1960s, above all in the area of electrification and industrial automation. The affiliated company CES has been operating on the Czech market for almost 20 years and successfully cooperates with customers from various branches of industry, power engineering, telecommunications, construction and others.

Французское решение ведения кабельного электроснабжения

В рамках тематического приложения журнала All for Power о французских фирмах, работающих в Чехии, мы представляем компанию Niedax France S.A.S. С 2013 года это новое название компании CTS. Компания с 2010 году входит в наднациональную группу NIEDAX GROUP. В компанию Nideax с 2007 года входят фирмы CES и Tolmega. Марка CES, так же как и Tolmega, известны на рынке более 60-ти лет, прежде всего, в области электризации и промышленной автоматизации. На чешском рынке филиал CES работает почти 20 лет и успешно сотрудничает с заказчиками из различных отраслей промышленности, энергетики, телекоммуникаций, строительства и т.д.

Publikace v oboru energetiky, strojírenství a stavebnictví k prodeji
 

Autor

Související články


NEJčtenější souvisejicí články (v posledních 30-ti dnech)

Na dodávkách elektřiny pro Ostravsko se podílí náhradní přenosová trasaNa dodávkách elektřiny pro Ostravsko se podílí náhradní přenosová trasa (11x)
Jedna z hlavních energetických tepen, které přivádějí elektrickou energii pro Ostravu a její okolí neboli vedení V 615 -...
Videospoty z bezvýkopové pokládky kabelů (11x)
Už jste slyšeli o bezvýkopové pokládce kabelů do hloubky přes jeden metr? Zdá se vám to jako kouzlo dostat vedení 110 kV...
Francouzské řešení vedení kabelového napájení (10x)
V rámci tematické přílohy časopisu All for Power o francouzských firmách, působících v Česku, představujeme společnost N...