Nacházíte se:  Úvod    Energetické strojírenství    COFELY – komplexní energetická řešení

COFELY – komplexní energetická řešení

Publikováno: 31.3.2015, Aktualizováno: 1.4.2015 08:54
Rubrika: Energetické strojírenství

Cofely dodává komplexní energetická řešení zahrnující projektové a energetické poradenství, elektroinstalace v průmyslu a energetice, technologie inteligentních budov, realizace investičních celků a průmyslovou automatizaci.

Celý článek je ke stažení v náhledovém formátu zde. Předplatné časopisu All for Power je možné zde. V elektronické podobě je možné si časopis prohlédnout zde.

COFELY – complex power solutions
Cofely delivers complex power solutions involving design and power consulting, electrical installations in industry and power engineering, intelligent building technology, industrial plants and industrial automation.

COFELY - комплексные энергетические решения
Компания COFELY поставляет комплексные энергетические решения, включающие в себя проектные и энергетические консультации, электроинсталяции в промышленности и энергетике, технологии "умных зданий", реализацию инвестиционных комплексов и промышленной автоматизации.

Publikace v oboru energetiky, strojírenství a stavebnictví k prodeji
 

Autor

Související články


NEJčtenější souvisejicí články (v posledních 30-ti dnech)

Vítkovice podepsaly po Rosatomu smlouvu i s WestinghouseVítkovice podepsaly po Rosatomu smlouvu i s Westinghouse (67x)
Společnosti Westinghouse Electric Company a Vítkovice, a.s., podepsaly 1. prosince 2011 v prostorách rezidence americkéh...
Systém pro omezení klenbování štěpky v zásobníku uhlí v Elektrárně HodonínSystém pro omezení klenbování štěpky v zásobníku uhlí v Elektrárně Hodonín (43x)
V roce 1997 byla v Elektrárně Hodonín dokončena výstavba dvou fluidních kotlů (každý o výkonu 170 t/h páry). Vzhledem ke...
Korejská společnost KHNP plánuje dostavět české jádro s lokálními firmami. Pozvala je i k zahraničním projektům (40x)
Korejská společnost Korea Hydro & Nuclear Power (KHNP) uspořádala v Praze první Česko-korejské fórum dodavatelů pro ...