Nacházíte se:  Úvod    Aktuality    Tiskové zprávy    Zeppelin CZ zahajuje prodej použitých elektrocentrál a motorů s certifikovanou zárukou od výrobce

Zeppelin CZ zahajuje prodej použitých elektrocentrál a motorů s certifikovanou zárukou od výrobce

Publikováno: 26.3.2015
Rubrika: Tiskové zprávy

Divize Energetické systémy společnosti Zeppelin CZ s.r.o. rozšířila k 1. březnu 2015 portfolio nabízených služeb o prodej použitých elektrocentrál a motorů od výrobce Caterpillar. Zájemce si tak nyní může vybírat z průběžně aktualizované nabídky použitých dieselových a plynových motorů a elektrocentrál. Aktuální seznam použitých strojů je k dispozici na webových stránkách společnosti www.zeppelin.cz.  

Divize Energetické systémy společnosti Zeppelin CZ patří k předním tuzemským dodavatelům energetických a pohonných systémů. Svým zákazníkům poskytuje komplexní řešení – od vývoje a návrhu systému, přes instalaci, proškolení až po servisní služby. Produktové portfolio divize obsahuje například energocentra, záložní dieselové generátory, kogenerační jednotky, záložní zdroje UPS nebo lodní, lokomotivní a jiné zástavbové motory. Základním stavebním prvkem většiny produktů jsou dieselové nebo plynové motory Cat®. 

Nákup použité elektrocentrály nebo motoru od Zeppelin CZ se vyplatí. Jako oficiální prodejce motorů a energetických systémů od Caterpillar v České republice disponujeme špičkovým prodejním a servisním zázemím, navíc spolupracujeme s ostatními autorizovanými prodejci značky Cat v Evropě, a můžeme tak nabídku použitých strojů průběžně doplňovat a rozšiřovat dle potřeby,“ prozrazuje o nové službě ředitel divize Energetické systémy, Ing. Tomáš Jedlička.

Podobně jako při nákupu použitých stavebních strojů Cat® si zákazník Zeppelin CZ může vybrat elektrocentrálu či motor s jednou z certifikovaných záruk – Cat Certified Used, Dealer Certified Used, nebo zárukou Zeppelin CZ. „V každém případě si od nás zákazník odveze pouze zařízení s prokazatelnou historií a jasně definovaným technickým stavem, za který v rámci záruky ručíme,“ dodává Tomáš Jedlička.

Více informací najdete na webu www.zeppelin.cz v sekci „Použité stroje, příslušenství a elektrocentrály“.

Dodatečné informace:

Společnost Zeppelin CZ s.r.o. je výhradním prodejcem stavebních strojů, energetických systémů a důlních strojů a zařízení výrobce Caterpillar v České republice. Kromě prodejních a servisních služeb se společnost zabývá také půjčováním strojů a zařízení - autorizovaná půjčovna The Cat Rental Store má pobočky na 11 místech České republiky. Ve spolupráci se společností Caterpillar Financial Services ČR, s.r.o., zajišťuje zákazníkům komplexní finanční servis, spojený s nákupem strojů a služeb.

Zeppelin CZ s. r.o. je součástí nadnárodního koncernu ZEPPELIN GmbH, který provozuje 190 poboček po celém světě. Globální aktivity koncernu spadají pod pět „strategických obchodních jednotek“ (SBU = Strategic Business Unit); na území České republiky provozuje Zeppelin CZ tři tyto SBU jednotky: Stavební stroje EU, Energetické systémy a Půjčovna strojů (The Cat Rental Store).

Publikace v oboru energetiky, strojírenství a stavebnictví k prodeji
 

Autor


NEJčtenější souvisejicí články (v posledních 30-ti dnech)

ArcelorMittal Ostrava zahájila výrobu nové oceli pro automobilový průmysl ArcelorMittal Ostrava zahájila výrobu nové oceli pro automobilový průmysl (62x)
ArcelorMittal Ostrava vyvinula a jako jediná v evropské části skupiny ArcelorMittal vyrábí ocel, která najde uplatnění p...
ZAT oznámil hospodářské výsledky, dále se chce zaměřit na vývoj inteligentních systémů (41x)
Společnost ZAT, dodavatel inteligentních systémů řízení pro energetiku a průmysl, zveřejnil své hospodářské výsledky za ...
Jádro přitahuje stále více návštěvníků. Jadernou Elektrárnu Temelín navštívilo loni rekordních 26.875 návštěvníků. (39x)
Informační centra (IC) jaderných elektráren Dukovany a Temelín shlédlo v roce 2007 dohromady 55.693 návštěvníků, což je ...