Nacházíte se:  Úvod    Aktuality    Tiskové zprávy    Zeppelin CZ zahajuje prodej použitých elektrocentrál a motorů s certifikovanou zárukou od výrobce

Zeppelin CZ zahajuje prodej použitých elektrocentrál a motorů s certifikovanou zárukou od výrobce

Publikováno: 26.3.2015
Rubrika: Tiskové zprávy

Divize Energetické systémy společnosti Zeppelin CZ s.r.o. rozšířila k 1. březnu 2015 portfolio nabízených služeb o prodej použitých elektrocentrál a motorů od výrobce Caterpillar. Zájemce si tak nyní může vybírat z průběžně aktualizované nabídky použitých dieselových a plynových motorů a elektrocentrál. Aktuální seznam použitých strojů je k dispozici na webových stránkách společnosti www.zeppelin.cz.  

Divize Energetické systémy společnosti Zeppelin CZ patří k předním tuzemským dodavatelům energetických a pohonných systémů. Svým zákazníkům poskytuje komplexní řešení – od vývoje a návrhu systému, přes instalaci, proškolení až po servisní služby. Produktové portfolio divize obsahuje například energocentra, záložní dieselové generátory, kogenerační jednotky, záložní zdroje UPS nebo lodní, lokomotivní a jiné zástavbové motory. Základním stavebním prvkem většiny produktů jsou dieselové nebo plynové motory Cat®. 

Nákup použité elektrocentrály nebo motoru od Zeppelin CZ se vyplatí. Jako oficiální prodejce motorů a energetických systémů od Caterpillar v České republice disponujeme špičkovým prodejním a servisním zázemím, navíc spolupracujeme s ostatními autorizovanými prodejci značky Cat v Evropě, a můžeme tak nabídku použitých strojů průběžně doplňovat a rozšiřovat dle potřeby,“ prozrazuje o nové službě ředitel divize Energetické systémy, Ing. Tomáš Jedlička.

Podobně jako při nákupu použitých stavebních strojů Cat® si zákazník Zeppelin CZ může vybrat elektrocentrálu či motor s jednou z certifikovaných záruk – Cat Certified Used, Dealer Certified Used, nebo zárukou Zeppelin CZ. „V každém případě si od nás zákazník odveze pouze zařízení s prokazatelnou historií a jasně definovaným technickým stavem, za který v rámci záruky ručíme,“ dodává Tomáš Jedlička.

Více informací najdete na webu www.zeppelin.cz v sekci „Použité stroje, příslušenství a elektrocentrály“.

Dodatečné informace:

Společnost Zeppelin CZ s.r.o. je výhradním prodejcem stavebních strojů, energetických systémů a důlních strojů a zařízení výrobce Caterpillar v České republice. Kromě prodejních a servisních služeb se společnost zabývá také půjčováním strojů a zařízení - autorizovaná půjčovna The Cat Rental Store má pobočky na 11 místech České republiky. Ve spolupráci se společností Caterpillar Financial Services ČR, s.r.o., zajišťuje zákazníkům komplexní finanční servis, spojený s nákupem strojů a služeb.

Zeppelin CZ s. r.o. je součástí nadnárodního koncernu ZEPPELIN GmbH, který provozuje 190 poboček po celém světě. Globální aktivity koncernu spadají pod pět „strategických obchodních jednotek“ (SBU = Strategic Business Unit); na území České republiky provozuje Zeppelin CZ tři tyto SBU jednotky: Stavební stroje EU, Energetické systémy a Půjčovna strojů (The Cat Rental Store).

Publikace v oboru energetiky, strojírenství a stavebnictví k prodeji
 

Autor


NEJčtenější souvisejicí články (v posledních 30-ti dnech)

Gazprom Export a Air Liquide podepsali Memorandum o spolupráci na rozvoji projektů výroby helia na východní Sibiři (55x)
Alexander Medveděv, místopředseda řídícího výboru Gazpromu a generální ředitel společnosti Gazprom Export a François Dar...
ČEZ investuje do stavby nové elektrárny v Počeradech 20 miliard (48x)
(Zdroj: www.novinky.cz) Elektrárenská společnost ČEZ investuje do výstavby nové paroplynové elektrárny v Počeradech...
SP ČR: je třeba zrychlit proces výstavby nového jaderného bloku (47x)
Svaz průmyslu a dopravy ČR podporuje rozvoj jaderné energetiky a výstavbu nových jaderných bloků. Prezident SP ČR Jarosl...