Nacházíte se:  Úvod    Elektrárny    Všechny čtyři bloky Jaderné elektrárny Dukovany na zvýšeném výkonu

Všechny čtyři bloky Jaderné elektrárny Dukovany na zvýšeném výkonu

Publikováno: 11.3.2013
Rubrika: Elektrárny, Jaderné

Nyní již úspěšně ukončenému projektu „Využití projektových rezerv jaderné elektrárny Dukovany (VPR EDU)“ bylo věnováno několik článků v nejrůznějších periodicích, samozřejmě i na stránkách časopisu All for Power. Tento projekt byl fakticky ukončen v květnu letošního roku, kdy byly na posledním z bloků provedeny potřebné modifikace. Tímto článkem se za tímto úspěšným projektem chceme ohlédnout a zrekapitulovat jej.

Klíčová slova: projektové rezervy, modifikace, Dukovany

Celý článek (autor: Ing. Vladimír Poklop, ředitel sekce Jaderné zdroje, ŠKODA PRAHA Invest) je ke stažení v náhledovém formátu zde. Předplatné časopisu All for Power je možné zde. V elektronické podobě je možné si časopis prohlédnout zde.

All four Dukovany units with an increased power
The already successfully completed work titled Utilization of Project Reserves in the Dukovany Nuclear Power Plant (VPR EDU) has been discussed in several articles in many periodicals, including All for Power. This project was virtually completed this May, when the necessary modifications were carried out on the last of the units. In this article, we would like to look back at the successful project and summarize it.

На атомной электростанции Дукованы была повышена мощность всех четырёх блоков
Успешно завершенному проекту - «Использование проектных резервов на АЭС Дукованы (VPR EDU)» было посвящено несколько статей в периодической печати и на страницах специализированного журнала «All for Power». Проект фактически был завершен в мае этого года, когда на последнем блоке были проведены необходимые модификации. В данной статье собраны все самые важные материалы успешно завершенного проекта.

Publikace v oboru energetiky, strojírenství a stavebnictví k prodeji
 

Autor

Související články


NEJčtenější souvisejicí články (v posledních 30-ti dnech)

Vítkovice podepsaly po Rosatomu smlouvu i s WestinghouseVítkovice podepsaly po Rosatomu smlouvu i s Westinghouse (64x)
Společnosti Westinghouse Electric Company a Vítkovice, a.s., podepsaly 1. prosince 2011 v prostorách rezidence americkéh...
Michal Enžl: Do energetiky se tlačí i firmy, které nemají s tímto oborem žádné zkušenosti (62x)
Do energetiky se tlačí i firmy, které nemají s tímto oborem žádné zkušenosti. I na toto téma hovořili s Michalem Enžlem ...
Rosatom jde v Číně do nové lokality: Podepsal smlouvy na 7. a 8. JE Tchien-wan a 3. a 4. blok JE Sü-ta-paoRosatom jde v Číně do nové lokality: Podepsal smlouvy na 7. a 8. JE Tchien-wan a 3. a 4. blok JE Sü-ta-pao (49x)
Ruská korporace pro atomovou energii Rosatom vstupuje na čínský trh s dalším projektem, s reaktory VVER-1200. 7. března ...