Nacházíte se:  Úvod    Elektrárny    Jaderné    Údržba je o navrácení zařízení do stavu, který stanovuje projekt

Údržba je o navrácení zařízení do stavu, který stanovuje projekt

Publikováno: 11.3.2013
Rubrika: Jaderné, Elektrárny

Generálním dodavatelem Logického celku Strojovna (LC) v rámci letošní odstávky na temelínských blocích byla společnost Škoda Power, s.r.o. Rozsah prací a průběh realizace je prakticky totožný s tím, jak jsme činnost firmy popsali v rámci logického celku Strojovna v rámci jaderné elektrárny Dukovany – číslo All for Power 2/2010. V tomto aktuálním článku je popsán systém komunikace a koordinace činností, který se týká odstávek jaderné elektrárny Temelín.

Klíčová slova: Škoda, logický celek Strojovna

Celý článek je ke stažení v náhledovém formátu zde. Předplatné časopisu All for Power je možné zde. V elektronické podobě je možné si časopis prohlédnout zde.

Maintenance means restoration of equipment to its design basis condition
The general contractor of the Turbine Building logical unit during this year's outage in Temelín was Škoda Power, a.s. The scope of work and its progress are virtually identical with how we described the company's activities with respect to the logical unit of the Turbine Building in the Dukovany nuclear power plant - All for Power 2/2010. This article describes the system of communication and coordination of activities relating to outages in the Temelín nuclear power plant.

Сервис и профилактика оборудования — это возвращение оборудования в состояние, установленное проектом
Генеральным поставщиком Логического комплекса для машинного зала (LC) в рамках прошлогодней остановки на блоках АЭС Темелин была компания «Škoda Power». Объём работ и процесс реализации практически такой же, как и описанный нами в журнале «All for Power» (2/2010). Речь шла о Логическом комплексе для машинного зала на АЭС Дукованы. Актуальная статья рассказывает прежде всего о системе связи и координации работ, которые касаются профилактических остановок АЭС Темелин.

Publikace v oboru energetiky, strojírenství a stavebnictví k prodeji
 

Autor

Související články


NEJčtenější souvisejicí články (v posledních 30-ti dnech)

Vítkovice podepsaly po Rosatomu smlouvu i s WestinghouseVítkovice podepsaly po Rosatomu smlouvu i s Westinghouse (66x)
Společnosti Westinghouse Electric Company a Vítkovice, a.s., podepsaly 1. prosince 2011 v prostorách rezidence americkéh...
Michal Enžl: Do energetiky se tlačí i firmy, které nemají s tímto oborem žádné zkušenosti (61x)
Do energetiky se tlačí i firmy, které nemají s tímto oborem žádné zkušenosti. I na toto téma hovořili s Michalem Enžlem ...
Rosatom jde v Číně do nové lokality: Podepsal smlouvy na 7. a 8. JE Tchien-wan a 3. a 4. blok JE Sü-ta-paoRosatom jde v Číně do nové lokality: Podepsal smlouvy na 7. a 8. JE Tchien-wan a 3. a 4. blok JE Sü-ta-pao (48x)
Ruská korporace pro atomovou energii Rosatom vstupuje na čínský trh s dalším projektem, s reaktory VVER-1200. 7. března ...