Nacházíte se:  Úvod    Technologie, materiály    Svařování v chemickém průmyslu

Svařování v chemickém průmyslu

Publikováno: 18.9.2014
Rubrika: Technologie, materiály

Předloženy přispěvek je zaměřen na problematiku svařovani v chemickem průmyslu. Cilem je poskytnout poněkud jiny pohled na vybranou oblast, protože běžne přistupy děli problematiku svařovani vždy většinou z pohledu použitych zakladnich, resp. konstrukčnich materialů, nebo z pohledu použite technologie svařovani. Tento model ma svoje logicke opodstatněni a použivame ho běžně ve všech informačnich materialech naši společnosti. Vedeni snahou poskytnout informace z různych zornych uhlů, radi bychom rozšiřili možnost orientace v naši nabidce svařovacich materialů i timto způsobem.

Celý článek (autoři: Ing. Jiři Martinec, Ing. Aleš Plihal, ESAB VAMBERK, s.r.o., člen koncernu) je ke stažení v náhledovém formátu zde. Předplatné časopisu All for Power je možné zde. V elektronické podobě je možné si časopis prohlédnout zde.

Welding in the chemical industry

The presented article focuses on the problems of welding in the chemical industry. It aims to provide a somewhat different view of this chosen area because standard approaches divide problems of welding always usually in terms of the applied basic or construction materials or in terms of the applied welding technology. This model has its logical substantiation and we normally use it in all the information materials of our company. Guided by the endeavour to provide information from various points of view, we would also like to extent the possibility of orientation in our offer of welding materials this way.

Сварка в химической промышленности

Предлагаемая статья направлена на проблематику сварки в химической промышленности. Целью статьи является предоставить до некоторой степени отличный от общепринятого взгляд на избранную область, так как обычный подход делит проблематику сварки на две части - с точки зрения использования основных, в данном случае - конструкционных - материалов, или с точки зрения использованной технологии сварки. Эта модель безусловно имеет своё логическое обоснование и используется во всех информационных материалах компании. Ведомые желанием предоставить информацию из различных источников и под разным углом зрения, мы расширяем возможности ориентироваться в наших предложениях сварных материалов и этим способом.

Publikace v oboru energetiky, strojírenství a stavebnictví k prodeji
 

Autor

Související články


NEJčtenější souvisejicí články (v posledních 30-ti dnech)

ArcelorMittal Ostrava investovala 200 milionů do modernizace středojemné válcovny. Jako jediná v ČR bude vyrábět speciální závitové tyče pro stavební sektorArcelorMittal Ostrava investovala 200 milionů do modernizace středojemné válcovny. Jako jediná v ČR bude vyrábět speciální závitové tyče pro stavební sektor (56x)
ArcelorMittal Ostrava investovala 200 milionů korun do modernizace své středojemné válcovny a zahajuje výrobu unikátního...
Systém pro omezení klenbování štěpky v zásobníku uhlí v Elektrárně HodonínSystém pro omezení klenbování štěpky v zásobníku uhlí v Elektrárně Hodonín (40x)
V roce 1997 byla v Elektrárně Hodonín dokončena výstavba dvou fluidních kotlů (každý o výkonu 170 t/h páry). Vzhledem ke...
Stavební objekty nového paroplynového zdroje 840 MWe v Elektrárně PočeradyStavební objekty nového paroplynového zdroje 840 MWe v Elektrárně Počerady (40x)
Projekt paroplynového cyklu v Počeradech se blíží k významnému milníku, kterým je zahájení stavebních prací. V současné ...