Nacházíte se:  Úvod    Elektrárny    SES Tlmače modernizujú kotly Srbsku - Zvyšovanie parného výkonu

SES Tlmače modernizujú kotly Srbsku - Zvyšovanie parného výkonu

Publikováno: 20.3.2013
Rubrika: Elektrárny

Zámerom srbskej energetiky je maximálne znížiť deficit medzi tuzemskou výrobou a spotrebou elektrickej energie, ktorý je v súčasnosti vyrovnávaný nákupom z okolitých štátov. Cieľom tohto zámeru je obnoviť a uviesť všetky existujúce elektrárenské kapacity:

a) na pôvodne plánované výkonnostné hodnoty
b) tam kde to technické podmienky umožňujú, pôvodný výkon zvýšiť na základ expertných štúdií väčšinou objednávaných u pôvodných výrobcov zariadenia.

Celý článek (autoři: Ing.Vladimír Blažek, projektový manažér, Ing. Gabriel Sirotňák, riaditeľ marketingu, SES a.s. Tlmače) je ke stažení v náhledovém formátu zde. Předplatné časopisu All for Power je možné zde. V elektronické podobě je možné si časopis prohlédnout zde.

Energy projects of Slovenské energetické strojárne
Slovenské energetické strojárne a.s., Tlmače (SES Tlmače) has a good name in the energy sector as a manufacturer and supplier of steam boilers for power plants, heating plants, waste incinerators and industrial enterprises. The company, with more than 60 years of tradition and experience in steam boilers, is also in the position of an EPC supplier of energy units and heating plants, mostly on the Czech and Slovak markets.

Энергетические проекты Словацкого завода энергетического машиностроения - SES Tlmače
SES Tlmače — хорошо известная в энергетическом секторе фирма-производитель и поставщик паровых котлов для электростанций, теплостанций, станций по сжиганию отходов, для промышленных предприятий. Эта фирма имеет шестидесятилетнюю традицию и опыт в области производства паровых котлов, является одним из основных поставщиков блоков для электростанций и теплоэлектростанций, в основном на чешском и словацком рынках.

Publikace v oboru energetiky, strojírenství a stavebnictví k prodeji
 

Autor

Související články


NEJčtenější souvisejicí články (v posledních 30-ti dnech)

Michal Enžl: Do energetiky se tlačí i firmy, které nemají s tímto oborem žádné zkušenosti (65x)
Do energetiky se tlačí i firmy, které nemají s tímto oborem žádné zkušenosti. I na toto téma hovořili s Michalem Enžlem ...
Jak energetice vládnou mýtyJak energetice vládnou mýty (30x)
Snad po celou existenci historie lidstva se periodicky objevují proroci jeho konce. I Bible končí knihou „Zjevení ...
Počerady se na čtrnáct dní staly „nekuřáckou“ elektrárnou  Počerady se na čtrnáct dní staly „nekuřáckou“ elektrárnou (29x)
Počerady – Čtrnáctidenní technologickou odstávku má za sebou Elektrárna Počerady. Stalo se tak poprvé po pěti letech, co...