Nacházíte se:  Úvod    Teplárenství    Návrh ocelové konstrukce odsíření teplárny v ArcelorMittal Ostrava

Návrh ocelové konstrukce odsíření teplárny v ArcelorMittal Ostrava

Publikováno: 27.6.2013
Rubrika: Teplárenství

Pro projekt odsíření teplárny ve společnosti ArcelorMittal Ostrava realizovala společnost PARS building sro návrh, realizační a dílenskou dokumentaci nosné ocelové konstrukce. V článku jsou popsána specifika tohoto projektu.

Celý článek (autor: Ing. Jaromír Tomek, PARS building, s.r.o., tomek@pars.cz, autorizovaný inženýr pro pozemní stavby, statiku a dynamiku staveb (ČKAIT)) je ke stažení v náhledovém formátu zde. Předplatné časopisu All for Power je možné zde. V elektronické podobě je možné si časopis prohlédnout zde.

Design of the Steel Structure for Desulphurization of the Heating Plant in ArcelorMittal Ostrava
PARS Děčín, spol s.r.o. carried out the design, implementation and works documentation for the steel load-bearing structure for the desulphurization project in the heating plant of the metallurgical company ArcelorMittal Ostrava. The article covers the specifics of the project.

Проект стальной конструкции десульфации теплоэлектростанции ArcelorMittal Ostrava
Для проекта десульфации теплоэлектростанции на металлургическом предприятии «ArcelorMittal Ostrava» компания PARS предоставила проект и производственную документацию несущей стальной конструкции. В статье описана специфика этого проекта.

Publikace v oboru energetiky, strojírenství a stavebnictví k prodeji
 

Autor

Související články


NEJčtenější souvisejicí články (v posledních 30-ti dnech)

Dodávky technologie, elektrotechnických zařízení a měření a regulace za zhruba půl miliardy korun (44x)
V rámci projektu „Ekologizace a obnova teplárny v Plané nad Lužnicí“ probíhá dodávka, instalace a uvedení do provozu nov...
Po zprovoznění spalovny by bylo možné odstavit některé neekologické provozy, kvalita ovzduší v MSK by se zlepšila,“Po zprovoznění spalovny by bylo možné odstavit některé neekologické provozy, kvalita ovzduší v MSK by se zlepšila,“ (41x)
uvedla v rozhovoru pro časopis All for Power Ing. Silvie Součková, členka představenstva KIC Odpady, a. s., a vedoucí od...
Červený mlýn akumuluje teplo již pro 17 tisíc domácnostíČervený mlýn akumuluje teplo již pro 17 tisíc domácností (39x)
Největší systém akumulace tepla do horké vody mají v tuzemsku nyní k dispozici Teplárny Brno na svém provoze Červený mlý...