Nacházíte se:  Úvod    Elektrárny    Jaderné    Na palubě jaderného ledoborce

Na palubě jaderného ledoborce

Publikováno: 9.6.2015
Rubrika: Jaderné

V prosinci minulého roku byla mezinárodní skupina novinářů, jejichž hlavním oborem je energetika, na press tripu v Murmansku. Součástí bohatého programu, který zorganizovala společnost Rosatomflot, byla samozřejmě i návštěva jaderných ledoborců. Skupina, složená z Čechů, Slováků a Maďarů, měla možnost prohlédnout si jaderné ledoborce 50 let Pobedy (50 let Vítězství), Vajgač a Lenin.

Celý článek (autor: Vladislav Větrovec, autor je šéfeditorem portálu Atominfo.cz) je ke stažení v náhledovém formátu zde. Předplatné časopisu All for Power je možné zde. V elektronické podobě je možné si časopis prohlédnout zde.

Onboard a nuclear icebreaker

Last December an international group of journalists who specialise in energy went on a press trip to Murmansk. The rich programme, which was organised by Rosatomflot, included a visit to nuclear icebreakers. The group, consisting of Czechs, Slovaks and Hungarians, had the opportunity to tour the nuclear icebreakers 50 let Pobedy (50 Years of Victory), Vaygach and Lenin.

На палубе атомного ледокола

В декабре прошлого года международная группа журналистов, главной темой которых является энергетика, приняла участие в пресс-конференции в Мурманске. Составной частью богатой программы, которую организовала компания РОСАТОМФЛОТ, было и посещение атомных ледоколов. Группа, состоящая из чехов, словаков и венгров, имела возможность осмотреть атомные ледоколы "50 лет Победы", "Вайгач" и "Ленин".

Publikace v oboru energetiky, strojírenství a stavebnictví k prodeji
 

Autor

Související články


NEJčtenější souvisejicí články (v posledních 30-ti dnech)

Vítkovice podepsaly po Rosatomu smlouvu i s WestinghouseVítkovice podepsaly po Rosatomu smlouvu i s Westinghouse (69x)
Společnosti Westinghouse Electric Company a Vítkovice, a.s., podepsaly 1. prosince 2011 v prostorách rezidence americkéh...
Rosatom jde v Číně do nové lokality: Podepsal smlouvy na 7. a 8. JE Tchien-wan a 3. a 4. blok JE Sü-ta-paoRosatom jde v Číně do nové lokality: Podepsal smlouvy na 7. a 8. JE Tchien-wan a 3. a 4. blok JE Sü-ta-pao (48x)
Ruská korporace pro atomovou energii Rosatom vstupuje na čínský trh s dalším projektem, s reaktory VVER-1200. 7. března ...
Korejská společnost KHNP plánuje dostavět české jádro s lokálními firmami. Pozvala je i k zahraničním projektům (36x)
Korejská společnost Korea Hydro & Nuclear Power (KHNP) uspořádala v Praze první Česko-korejské fórum dodavatelů pro ...