Nacházíte se:  Úvod    Elektrárny    Modernizace kotle bloku K6 v bosenské elektrárně Kakanj

Modernizace kotle bloku K6 v bosenské elektrárně Kakanj

Publikováno: 21.3.2013, Aktualizováno: 25.3.2013 21:17
Rubrika: Elektrárny

Brněnský dodavatel kotlů a elektrárenských zařízení Bilfinger Babcock CZ s.r.o. (dříve Babcock Borsig Steinmüller CZ s.r.o.) úspěšně dokončil rekonstrukci uhelného kotle bloku K6 o výkonu 110 MWe v elektrárně Kakanj. V článku jsou krátce popsána specifika a zajímavosti tohoto projektu, v další části článku autor popisuje aktuální projekty firmy.

Klíčová slova: uhelné kotle, blok K6, Kakanj

Celý článek je ke stažení v náhledovém formátu zde. Předplatné časopisu All for Power je možné zde. V elektronické podobě je možné si časopis prohlédnout zde.

Modernization of a boiler in unit K6 of the Kakanj power plant, Bosnia
The Brno-based supplier of boilers and power generation equipment Bilfinger Babcock CZ s.r.o. (formerly Babcock Borsig Steinmüller CZ s.r.o.) has successfully completed the modernization of the coal boiler K6, with a power of 110 MWe, in the Kakanj power plant. The article briefly describes the characteristics and interesting aspects of this project, and also provides a description of the company's current projects.

Модернизация котла блока К6 на боснийской электростанции Kakanj
Поставщик котлов и оборудования для электростанций из Брно Bilfinger Babcock CZ s.r.o. (раньше - Babcock Borsig Steinmüller CZ s.r.o.) успешно завершил реконструкцию угольного котла блока К6 мощностью 110 MW на электростанции Kakanj. В статье кратко описана специфика и особенности этого проекта, во второй части статьи автор рассказывает об актуальных проектах фирмы.

Publikace v oboru energetiky, strojírenství a stavebnictví k prodeji
 

Autor


NEJčtenější souvisejicí články (v posledních 30-ti dnech)

Michal Enžl: Do energetiky se tlačí i firmy, které nemají s tímto oborem žádné zkušenosti (60x)
Do energetiky se tlačí i firmy, které nemají s tímto oborem žádné zkušenosti. I na toto téma hovořili s Michalem Enžlem ...
Jak energetice vládnou mýtyJak energetice vládnou mýty (36x)
Snad po celou existenci historie lidstva se periodicky objevují proroci jeho konce. I Bible končí knihou „Zjevení ...
Moderní hnědouhelný blok v Kladně slavnostně uveden do provozu (30x)
V úterý 9. dubna 2014 byl slavnostně uveden do provozu blok K7, který bude disponovat maximálním výkonem 135 MW a výrobo...