Nacházíte se:  Úvod    Údržba    Měření a regulace    Měření imisí - mobilní laboratoř

Měření imisí - mobilní laboratoř

Publikováno: 20.1.2015
Rubrika: Měření a regulace

Emise průmyslových, komunálních aglomerací a dopravy mají vlivem imisního spadu negativní vliv na životní prostředí. Znalost výskytu a koncentrace imisí v životním prostředí je základním předpokladem pro zavedení účinných opatření a řešení těchto rizik.

Celý článek (autor: Jaromir Matějů, VVUÚ, a.s.) je ke stažení v náhledovém formátu zde. Předplatné časopisu All for Power je možné zde. V elektronické podobě je možné si časopis prohlédnout zde.

Measurement of immissions – mobile laboratory

Emissions of industrial and urban areas and transport due to immission fallout have a negative impact on the environment. The knowledge occurrence and concentration of immissions in the environment is the basic premise for introducing effective measures and dealing with these risks.

Измерение загрязнения окружающей среды —мобильная лаборатория

Выбросы вредных веществ производства в атмосферу, загрязнение комунальными отходами и загрязнение воздуха транспортом отрицательно влияют на окружающую среду. Возможность определить источник загрязнения и концентрацию вредных веществ является основой для введения действенных мер и решения проблем загрязнения.

Publikace v oboru energetiky, strojírenství a stavebnictví k prodeji
 

Autor


NEJčtenější souvisejicí články (v posledních 30-ti dnech)

Metrologie a její význam (27x)
Metrologie je jako vědní disciplína přirozenou a nedílnou součástí našeho každodenního života, dokonce tak přirozenou, ž...
Měření teplot ve spalovací komoře kotlů K2 a K3 spalovny SAKO v Brně Měření teplot ve spalovací komoře kotlů K2 a K3 spalovny SAKO v Brně (27x)
Měření teplot ve spalovacích komorách kotlů je nedílnou součástí modelování spalovacích procesů. Je to nezbytná nástroj,...
Vysílali jsme živě z MSV 2015 - O moderních trendech v metrologii, kalibraci a měření geometrických veličin (21x)
Moderní trendy v metrologii a vývoj na trhu v oblasti kalibrace a měření geometrických veličin... To bylo jedním z témat...