Nacházíte se:  Úvod    Elektrárny    Kompetencie INVENSYS v energetike

Kompetencie INVENSYS v energetike

Publikováno: 26.3.2013
Rubrika: Elektrárny, Klasické

Invensys plc. je medzinárodná spoločnosť kótovaná na Londýnskej burze (LSE), pôsobiaca v oblasti riadenia technológii v priemysle a to vrátane energetiky. Produkty a služby jej divízie Invensys Operations Management nájdete na celom svete. V strednej a východnej Európe má vybudované vlastné inžinierske a obchodné kapacity, v Bratislave a v Prahe pracuje 80 špecialistov. Spoločnosť pôsobí v oblasti riadenia technológie výroby (SKR/ASRTP/MaR), rozvodu a distribúcie elektrickej energie. Spoločnosť Invensys Operation Management sa podieľa 20 percentami na celosvetovej produkcii elektrickej energie, pomáha vytvárať 36 percent elektrickej energie pochádzajúcej z jadrových elektrární, globálne spolupracuje s 650 fosílnymi elektrárňami a s 30 z 50 najväčších jadrových elektrární na svete.

Klíčová slova: elektrická energie, Invensys

Celý článek (red – zdroj Invensys Operations Management, iom.invensys.cz, eastern.europe@invensys.com) je ke stažení v náhledovém formátu zde. Předplatné časopisu All for Power je možné zde. V elektronické podobě je možné si časopis prohlédnout zde.

Competences of INVENSYS in the energy sector
Invensys plc. is an international company listed on the London Stock Exchange (LSE), operating in the field of industrial technology management, including the energy sector. The products and services of its division Invensys Operations Management can be found worldwide. In Central and Eastern Europe, the company has its own engineering and sales capacities, with 80 specialists working in Prague and Bratislava. The company is operating in the field of management of production technology (I&C), transmission and distribution of electricity. Invensys Operation Management has a 20% share in the global production of electricity, helps generate 36% of electricity originating from nuclear power plants, cooperates globally with 650 fossil-fuel power plants and with 30 of the 50 biggest nuclear power plants.


Правомочия INVENSYS в энергетике

INVENSYS — является международной компанией, котированной на Лондонской бирже (LSE), работающей в области управления технологиями в промышленности и в возобновляемой энергетике. Продукты и службы отдела Invensys Operations Management можно найти на целом свете. В Центральной и Восточной Европе у фирмы есть собственные инженерные и торговые мощности, например, в Братиславе и в Праге работает 80 специалистов. Фирма работает в области управления технологией производства (SKR/ASRTP/MaR), в области распределения и дистрибуции электрической энергии. Компания Invensys Operation Management имеет 20% в мировом производстве электроэнергии, помогает производить 36% электроэнергии на атомных электростанциях, глобально сотрудничает с 650 электростанциями на фоссильном топливе, а также с 30 из 50 самыми крупными атомными электростанциями на свете.

Publikace v oboru energetiky, strojírenství a stavebnictví k prodeji
 

Autor


NEJčtenější souvisejicí články (v posledních 30-ti dnech)

Michal Enžl: Do energetiky se tlačí i firmy, které nemají s tímto oborem žádné zkušenosti (66x)
Do energetiky se tlačí i firmy, které nemají s tímto oborem žádné zkušenosti. I na toto téma hovořili s Michalem Enžlem ...
Paroplynová elektrárna KA26 od společnosti Alstom - Odpověd na současné potřeby trhu je dodávka optimalizované elektrárny na klíč (41x)
Firma Alstom zaujala na energetickém trhu pozici dodavatele elektrárny na klíč. Tato pozice umožňuje Alstomu spojit znal...
Technologie likvidace vedlejších produktů nového bloku elektrárny v Ledvicích (34x)
Podstatnou součástí zabezpečující ekologický provoz nového zdroje 660 MWe v Ledvicích jsou objekty a soubory pro likvida...