Nacházíte se:  Úvod    Elektrárny    Dynamics NAV pomáhá výzkumnému ústavu v Řeži při řízení projektů

Dynamics NAV pomáhá výzkumnému ústavu v Řeži při řízení projektů

Publikováno: 21.3.2013
Rubrika: Elektrárny, Jaderné

ÚJV Řež, a. s. (ÚJV) Praha proinvestoval v roce 2011 celkem 333 milionů korun na různé výzkumné projekty. Za jeho branami se připravují radiofarmaka, komponenty pro pozitronovou emisní tomografii (PET) i rozsáhlé projekty na zvyšování efektivity a bezpečnosti jaderných a uhelných elektráren. Od roku 2001 se o ekonomickou stránku chodu ÚJV stará systém Microsoft Dynamics NAV. Ten v roce 2009 převzal i podporu náročné agendy řízení výzkumných projektů. Autor v článku popisuje systém, který dodala firma Navisys.

Klíčová slova: ÚJV, výzkumné projekty, Navisys

Celý článek (autoři: Ing. Lyvie Šimšíková, Ing. Petr Škrabal, ÚJV Řež, a. s.) je ke stažení v náhledovém formátu zde. Předplatné časopisu All for Power je možné zde. V elektronické podobě je možné si časopis prohlédnout zde.

Dynamics NAV helps the Research Institute in Řež with project management
ÚJV Řež, a. s. (Nuclear Research Institute in Řež - NRI), Prague, invested a total of CZK 333 million into various research projects in 2011. Beyond its gates, radiopharmaceuticals are being prepared, along with components for positron emission tomography (PET) and large-scale projects to increase the efficiency and safety of nuclear and coal-fired power plants. Since 2001, the economics of running the NRI have been the responsibility of the Microsoft Dynamics NAV system. In 2009, the system even started supporting the challenging agenda of research project management. The author of the article describes the system, supplied by Navisys.


Система Dynamics NAV помогает исследовательскому институту РЕЖ в управлении проектом

Институт Атомных Исследований РЕЖ-Прага в 2011 году инвестировал около 333 млн.крон в различные исследовательские проекты. За его стенами готовятся радио-фармацевтические препараты, компоненты для позитронной эмиссионной томографии (PET) и разветвлённые проекты, направленные на повышение эффективности и безопасности атомных и угольных электростанций. С 2001 года экономической стороной управления исследовательским институтом занимается система Microsoft Dynamics NAV. Эта система в 2009 году взяла на себя и поддержку сложного делопроизводства в управлении исследовательскими проектами. Автор статьи описывает систему, которую поставила фирма Navisys.

Publikace v oboru energetiky, strojírenství a stavebnictví k prodeji
 

Autor


NEJčtenější souvisejicí články (v posledních 30-ti dnech)

Vítkovice podepsaly po Rosatomu smlouvu i s WestinghouseVítkovice podepsaly po Rosatomu smlouvu i s Westinghouse (70x)
Společnosti Westinghouse Electric Company a Vítkovice, a.s., podepsaly 1. prosince 2011 v prostorách rezidence americkéh...
Michal Enžl: Do energetiky se tlačí i firmy, které nemají s tímto oborem žádné zkušenosti (61x)
Do energetiky se tlačí i firmy, které nemají s tímto oborem žádné zkušenosti. I na toto téma hovořili s Michalem Enžlem ...
Rosatom jde v Číně do nové lokality: Podepsal smlouvy na 7. a 8. JE Tchien-wan a 3. a 4. blok JE Sü-ta-paoRosatom jde v Číně do nové lokality: Podepsal smlouvy na 7. a 8. JE Tchien-wan a 3. a 4. blok JE Sü-ta-pao (48x)
Ruská korporace pro atomovou energii Rosatom vstupuje na čínský trh s dalším projektem, s reaktory VVER-1200. 7. března ...