Nacházíte se:  Úvod    Energetické strojírenství    COFELY – komplexní energetická řešení

COFELY – komplexní energetická řešení

Publikováno: 31.3.2015, Aktualizováno: 1.4.2015 08:54
Rubrika: Energetické strojírenství

Cofely dodává komplexní energetická řešení zahrnující projektové a energetické poradenství, elektroinstalace v průmyslu a energetice, technologie inteligentních budov, realizace investičních celků a průmyslovou automatizaci.

Celý článek je ke stažení v náhledovém formátu zde. Předplatné časopisu All for Power je možné zde. V elektronické podobě je možné si časopis prohlédnout zde.

COFELY – complex power solutions
Cofely delivers complex power solutions involving design and power consulting, electrical installations in industry and power engineering, intelligent building technology, industrial plants and industrial automation.

COFELY - комплексные энергетические решения
Компания COFELY поставляет комплексные энергетические решения, включающие в себя проектные и энергетические консультации, электроинсталяции в промышленности и энергетике, технологии "умных зданий", реализацию инвестиционных комплексов и промышленной автоматизации.

Publikace v oboru energetiky, strojírenství a stavebnictví k prodeji
 

Autor

Související články


NEJčtenější souvisejicí články (v posledních 30-ti dnech)

Do funkce GŘ Kovosvit MAS se vrací Filip Winkelhofer (43x)
Dnes, 19. 9. 2016, bylo oznámeno zaměstnancům i obchodním partnerům Kovosvit MAS, že do funkce generálního ředitele se v...
Strojírny ArcelorMittal v Ostravě slaví v lednu 55 let od svého vznikuStrojírny ArcelorMittal v Ostravě slaví v lednu 55 let od svého vzniku (38x)
Na začátku letošního roku uplynulo 55 let od zrodu strojíren ArcelorMittal Engineering Products Ostrava (AMEPO). Ty vzni...
Češi dávají světu unikátní vynález, vírová turbína je v provozu na vodní elektrárně ŽelinaČeši dávají světu unikátní vynález, vírová turbína je v provozu na vodní elektrárně Želina (37x)
Po úspěšně skončených komplexních zkouškách odstartovala dnes provoz dvojice tzv. vírových turbín v areálu malé vodní el...