Nacházíte se:  Úvod    Aktuality    Lidé-Věci-Události    ČEZ Teplárenská, a. s., má nového generálního ředitele

ČEZ Teplárenská, a. s., má nového generálního ředitele

Publikováno: 2.9.2015
Rubrika: Lidé-Věci-Události

Novým generálním ředitelem ČEZ Teplárenská, a. s., ze Skupiny ČEZ se od 1. září stal Petr Hodek, který dosud působil na pozici obchodního ředitele společnosti. V té ho ke stejnému datu vystřídal Radim Sobotík, jenž zastával funkci vedoucího odboru řízení provozu ve Vítkovicích.

Ing. Petr Hodek, MBA

Narodil se v roce 1968. Je absolventem ČVUT Praha, fakulty strojní (obor tepelné a jaderné stroje a zařízení). Titul MBA získal na Prague International Business School. Ve Skupině ČEZ působil na  pozicích: ředitel Elektrárny Hodonín; ředitel správa společnosti ČEZ Energetické produkty, s. r. o., a obchodní ředitel ČEZ Teplárenská, a. s. Je ženatý a má 3 děti.

Ing. Radim Sobotík, MBA

Narodil se v roce 1970. Je absolventem VŠB, fakulta strojní, Ostrava. Titul MBA získal na VŠB - TU Ostrava, Institut doktorských studií a MBA. Ve Skupině ČEZ působil na pozici vedoucího odboru řízení provozu a péče o zařízení v Ostravě - Vítkovicích. Je ženatý, má 2 děti.

Společnost ČEZ Teplárenská, a. s., zásobuje přibližně 7 500 odběrných míst a kromě více než 140 000 domácností jsou odběrateli tepla i nemocnice, úřady, školy a průmyslové podniky. Celková roční dodávka tepla činí okolo 9 000 TJ. Zásobuje teplem zákazníky ve 39 lokalitách v Ústeckém, Karlovarském, Středočeském, Pardubickém, Královéhradeckém, Moravskoslezském a Jihomoravském kraji, kde také exportuje teplo přes hranice, z Elektrárny Hodonín do slovenského města Holíče.

Publikace v oboru energetiky, strojírenství a stavebnictví k prodeji
 

Autor

Související články


NEJčtenější souvisejicí články (v posledních 30-ti dnech)

Vítkovice podepsaly po Rosatomu smlouvu i s WestinghouseVítkovice podepsaly po Rosatomu smlouvu i s Westinghouse (67x)
Společnosti Westinghouse Electric Company a Vítkovice, a.s., podepsaly 1. prosince 2011 v prostorách rezidence americkéh...
Michal Enžl: Do energetiky se tlačí i firmy, které nemají s tímto oborem žádné zkušenosti (60x)
Do energetiky se tlačí i firmy, které nemají s tímto oborem žádné zkušenosti. I na toto téma hovořili s Michalem Enžlem ...
Eaton oslavil ve výrobním závodě 100 let existence a změnil logo na svých produktech Eaton oslavil ve výrobním závodě 100 let existence a změnil logo na svých produktech (55x)
Eaton Elektrotechnika s.r.o. (dceřiná společnost Eaton Corporation), významný výrobce a distributor elektrotechnického z...