Nacházíte se:  Úvod    Elektrárny    BAEST Machines & Structures rozšířila nabídku nádrží pro energetiku a teplárenství

BAEST Machines & Structures rozšířila nabídku nádrží pro energetiku a teplárenství

Publikováno: 26.3.2013, Aktualizováno: 16.5.2013 13:03
Rubrika: Elektrárny, Klasické, Technologie, materiály

BAEST Machines & Structures, a.s., Benešov (dále BAEST M&S) – společnost s 20letou tradicí ve strojírenské výrobě, opět prokázala schopnost reagovat na změnu trhu a požadavky zákazníků a rozšířila nabídku nádrží a zásobníků o řadu tzv. akumulačních nádrží pro energetiku a teplárenství. Tímto krokem se snaží naplňovat strategii a vizi středoevropského centra nádrží. V současné době daný sortiment rozšířil již současnou nabídku jedno a dvouplášťových nádrží, z klasických či ušlechtilých ocelí v rozmezí objemu od 5 m3 do 250 m3, nízkotlaké nádrže a nádoby či technologie čerpacích stanic pohonných hmot, sila a vyhřívané zásobníky pro obalovny.

Klíčová slova: akumulační nádrže, energetika, teplárenství

Celý článek (autoři: vedení společnosti, BAEST Machines & Structures, a.s.) je ke stažení v náhledovém formátu zde. Předplatné časopisu All for Power je možné zde. V elektronické podobě je možné si časopis prohlédnout zde.

BAEST Machines & Structures has expanded its offering of tanks for the energy and heat sectors
BAEST Machines & Structures, a.s., Benešov (hereinafter BAEST M&S) – a company with 20 years of tradition in engineering production, has once again demonstrated its ability to respond to market changes and customer requirements and has expanded its offering of tanks and containers with a series of the so-called storage tanks for energy and heat generation. With this step, it is trying to accomplish the strategy and vision of the Central European tank centre. Currently, this series has already expanded the offering of single- and double-shell tanks of conventional and premium steel, with volumes of 5 to 250 cubic metres, low-pressure tanks and containers and technology for fuel filling stations, silos and heated tanks for asphalt plants.


Компания «BAEST Machines & Structures» расширила предложения резервуаров для энергетики и теплоэнергетики

BAEST Machines & Structures, город Бенешов (далее - BAEST M&S) - компания с двадцатилетней традицией в машиностроительной отрасли, опять показала, что способна реагировать на изменения рынка и требования заказчика, и расширила предложения резервуаров и ёмкостей целым рядом так наз. аккумуляционных резервуаров для энергетики и теплоэнергетики. Этим шагом компания старается запланировать стратегию и воплотить идею создания европейского центра резервуаров. На данном этапе сортимент расширил существующее предложение резервуаров с однослойной и двухслойной изоляцией, из классической или высококачественной стали объёмом от 5 m3 до 250 m3, резервуары и ёмкости низкого давления, технологии автозаправочных станций с топливом, резервуары с обогревом.

 

Partneři rubriky Technologie, materiály:

    

Publikace v oboru energetiky, strojírenství a stavebnictví k prodeji
 

Autor

Související články


NEJčtenější souvisejicí články (v posledních 30-ti dnech)

Michal Enžl: Do energetiky se tlačí i firmy, které nemají s tímto oborem žádné zkušenosti (65x)
Do energetiky se tlačí i firmy, které nemají s tímto oborem žádné zkušenosti. I na toto téma hovořili s Michalem Enžlem ...
Svařování komponent jaderných elektráren (55x)
Jaderná energetika zastupuje významné místo ve výrobě a distribuci elektrické energie v České republice. Technologické s...
Paroplynová elektrárna KA26 od společnosti Alstom - Odpověd na současné potřeby trhu je dodávka optimalizované elektrárny na klíč (41x)
Firma Alstom zaujala na energetickém trhu pozici dodavatele elektrárny na klíč. Tato pozice umožňuje Alstomu spojit znal...