Nacházíte se:  Úvod    Aktuality    Tiskové zprávy    Změny v představenstvu ČEPS, a.s.

Změny v představenstvu ČEPS, a.s.

Publikováno: 17.10.2018
Rubrika: Tiskové zprávy

Dozorčí rada ČEPS, a.s., na svém zasedání dne 17. 10. 2018 odvolala předsedu představenstva Ing. Jana Kalinu, člena představenstva Ing. Jakuba Skavroně a jmenovala novým členem Ing. Martina Durčáka. 

Jan Kalina působil na postu předsedy představenstva od dubna roku 2016. „Je mi ctí, že jsem měl možnost dva roky řídit společnost, jejíž bezproblémový chod má zásadní vliv na hospodářství celé země. Během uplynulých dvou let ČEPS naplňovala své poslání zajistit bezpečný a spolehlivý provoz a rozvoj elektroenergetické přenosové soustavy, i svou povinnost vůči akcionáři, tedy zvyšovat hodnotu společnosti. Dokazují to výborné hospodářské výsledky, kterých firma dosahuje. Můj dík patří všem kolegům a spolupracovníkům, kteří se na těchto výsledcích podíleli,“ řekl Jan Kalina.

Dozorčí rada společnosti ČEPS, a.s., dnes také odvolala člena  představenstva Ing. Jakuba Skavroně. Zároveň jmenovala do funkce člena představenstva společnosti ČEPS, a.s., Ing. Martina Durčáka, který vzešel z výběrového řízení. Doplnění představenstva společnosti proběhne na základě nového výběrového řízení. 

Publikace v oboru energetiky, strojírenství a stavebnictví k prodeji
 

Autor


NEJčtenější souvisejicí články (v posledních 30-ti dnech)

SP ČR: je třeba zrychlit proces výstavby nového jaderného bloku (51x)
Svaz průmyslu a dopravy ČR podporuje rozvoj jaderné energetiky a výstavbu nových jaderných bloků. Prezident SP ČR Jarosl...
ČEZ investuje do stavby nové elektrárny v Počeradech 20 miliard (49x)
(Zdroj: www.novinky.cz) Elektrárenská společnost ČEZ investuje do výstavby nové paroplynové elektrárny v Počeradech...
AREVA dodá jaderné palivo pro jordánský výzkumný reaktor (43x)
AREVA podepsala kontrakt s korejským konsorciem KAERI/DAEWOO na dodávky palivových částic pro JRTR (Jordan Research and ...