Nacházíte se:  Úvod    Vize v automatizaci 2010 – digitální továrna

Vize v automatizaci 2010 – digitální továrna

Publikováno: 26.7.2010
Rubrika:

Technologické trendy v automatizaci výroby pomáhají obnově globální ekonomiky. Klíčem k tomu je vytvoření integrovaných výrobních podniků, které dokáží rychle reagovat na stále se měnící požadavky trhů, na nichž působí. Velké centralizované výrobní závody jsou minulostí. V novém, měnícím se podnikatelském prostředí 21. století budou růst a mít úspěch společnosti, které jsou schopny se přizpůsobit, inovovat a zužitkovat globální zdroje. Továrna budoucnosti používá inteligentní technologie digitálního věku, je malá a pohyblivá směrem ke zdrojům i zákazníkům.
Odborný měsíčník Sdělovací technika s více než 55letou tradicí v oblasti elektronických systémů, měřicí a regulační techniky, elektronické komunikace a zpracování dat připravuje ve spolupráci s Veletrhy Brno a.s., Českomoravskou elektrotechnickou asociací a dalšími partnery mezinárodní konferenci zabývající se perspektivními trendy ve výrobních procesech nového tisíciletí.
 

Hlavní témata konference:

  • efektivní výroba s využitím informací z celého podniku,
  • měřicí, řídící, automatizační a regulační technika,
  • digitální modelování, simulace a vizualizace,
  • virtuální konstrukční nástroje – úspora nakladů i energií,
  • mechatronika a ergonomie ve službách optimalizace,
  • plánování logistických procesů v digitálním prrostředí.
     

Konference je součástí doprovodného programu Mezinárodního strojírenského veletrhu v Brně a uskuteční se 14. září 2010 od 14 hodin v konferenčním sále P1 pavilonu P na brněnském výstavišti.



 

Publikace v oboru energetiky, strojírenství a stavebnictví k prodeji
 

Autor


NEJčtenější souvisejicí články (v posledních 30-ti dnech)

Dostavba JE Temelín - příležitost pro český průmysl? (29x)
Odborná konference 52. mezinárodního strojírenského veletrhu se bude konat 15. září 2010 od 10 do 17 hodin, Vý...
Jaroslav Míl: Se silným sdružením pro dostavbu Temelína by se musel dohodnout každýJaroslav Míl: Se silným sdružením pro dostavbu Temelína by se musel dohodnout každý (23x)
Prezident Svazu průmyslu a dopravy ČR na konferenci Mezinárodního strojírenského veletrhu vyzval zástupce českého průmys...
Konference Energie pro budoucnost: efektivní distribuce a spotřeba elektřiny v průmyslu (23x)
Při jarních Stavebních veletrzích 2010 v Brně se konala první konference Energie pro budoucnost se zaměřením na využití ...