Nacházíte se:  Úvod    Aktuality    Veletrh AMPER – Efektivní způsob, jak jít naproti novým příležitostem a budoucím kontraktům

Veletrh AMPER – Efektivní způsob, jak jít naproti novým příležitostem a budoucím kontraktům

Publikováno: 3.3.2014
Rubrika: Aktuality

Společnost TERINVEST bude v termínu od 18. do 21. března 2014 pořádat na půdě brněnského výstaviště tradiční veletrh AMPER, jednu z největších technických událostí roku u nás. O pozornost návštěvníků veletrhu bude bojovat zhruba 630 vystavovatelů z 20 zemí světa. Návštěvníci se mohou těšit na poslední inovace jak z vysoce specializovaných oborů elektrotechniky, elektroenergetiky, automatizace, či optoniky, tak i širšímu publiku srozumitelných disciplín elektromobility, ICT nebo např. zabezpečovací techniky. Bohatý bude i doprovodný program v podobě seminářů a diskusí, ale také soutěže s názvem ZLATÝ AMPER, při níž budou oceněny nejpřínosnější exponáty veletrhu. Díky projektu Kontakt-Kontrakt poslouží AMPER 2014 i jako platforma pro navázání nových obchodních kontaktů, zatímco iniciativa Job Fair potěší absolventy středních i vysokých škol technického zaměření, kteří usilují o uplatnění v odvětví. 

V největší a nejmodernější hale P brněnského výstaviště se bude prezentovat okolo 250 významných společností spadajících do nomenklaturních oborů elektroenergetika, vodiče a kabely, elektroinstalační technika a inteligentní elektroinstalace, výkonová elektronika a osvětlovací technika. Jako obvykle se představí firmy ABB, PHOENIX CONTACT, WAGO ELEKTRO, GHV Trading, Tritón Pardubice, DCK HOLOUBKOV BOHEMIA, LAPP KABEL a další.
V hale V se návštěvníci budou moci seznámit s aktuálními příležitostmi a trendy v oborech automatizace, měření a regulace. V hojném počtu zde bude zastoupená technika pro automatizaci, řízení a regulaci, programovatelné automaty (PLC) a jejich příslušenství, mikrosystémy, roboty, automaty a manipulátory, platební a pokladní systémy a jiné. Speciální sekce bude věnována firmám z oblasti zabezpečovací techniky. Novinky představí tradiční český výrobce elektronického zabezpečení budov JABLOTRON, Euroalarm nebo společnosti ASM, Comfis, FLAJZAR, KPZ electronics či TSS Group. Vyšší počet vystavovatelů zaznamenává i sektor informační a komunikační technologie, který letos bude zastupovat zhruba 40 firem, např. Eset, mForce, INTV a další. Tento obor bude mít také bohatý odborný doprovodný program, v rámci kterého lze navštívit např. seminář Podpora rozvoje ICT průmyslu na období 2014 +, který organizuje Czech ICT Alliance, CzechInvest a Česká kosmická kancelář.
Moderní hala F brněnského výstaviště nabídne atraktivní expozice firem z oborů elektronických součástek a modulů, výrobních zařízení a komponentů pro elektroprůmysl a optické a fotonické techniky. Již tradičně se představí např. HARTING, SENO, Komax, FISCHER Elektronic, Thonauer a mnoho dalších. Pro návštěvníky, se zájmem o výrobní zařízení pro elektroprůmysl, budou k dispozici firmy jako např. MP Elektronik Technologie, PBT Rožnov p. R., Amtech nebo EFD Nordson.
Pohyb mezi stovkami stánků v obrovských halách si návštěvnci mohou zpestřit i účastí některého z odborných seminářů, konferencí či se zapojit do dvoudenního mezinárodního setkání Kontakt-Kontrakt a veletrhu pracovních příležitostí JobFair. Témata seminářů se budou dotýkat bezpečnosti v automatizaci, požární bezpečnosti, budoucnosti v energetice a elektronice, perspektiv v automatizaci, ostrovním, hybridním a free grid řešením, modernizaci měst a obcí, inteligentních budov a osvětlení, plošných spojů, elektronických součástek a elektromobility.
Speciální pozornosti se dostane exponátům přihlášených do soutěže o nejpřínosnější exponát ZLATÝ AMPER.  V současné chvíli je přihlášeno 34 exponátů z 31 vystavujících společností, což znamená nejvyšší dosažený počet v historii soutěže.  Vyhlášení výsledků proběhne na slavnostním večeru v první veletržní den -  ocenění i nominovaní vystavovatelé tak budou mít možnost využít svého úspěchu v době největší koncentrace cílových skupin na veletrhu a dostane se jim i vyšší podpory ze strany pořadatele a mediálních partnerů.

Veletrh AMPER 2014 se koná pod záštitou Hospodářské komory ČR a za aktivní spolupráce desítek mediálních a odborných partnerů a dalších významných institucí. 

Více informací naleznete na www.amper.cz. Terinvest, spol s r.o., Bruselská 266/14, 120 00 Praha 2, tel: +420 221 992 144, +420 724 612 057, email: amper@terinvest.com.

Publikace v oboru energetiky, strojírenství a stavebnictví k prodeji
 

Autor


NEJčtenější souvisejicí články (v posledních 30-ti dnech)

V. Mezinárodní energetické regulační fórum (56x)
Společnost Arthur D. Little si Vás dovoluje pozvat na V. Mezinárodní energetické regulační fórum, které proběhne 26. bře...
Spustili jsme novou podobu webových stránek! (41x)
Vážené čtenářky a čtenáři časopisu ALL FOR POWER, po více než 10 letech se od roku 2020 změnila tvář on-line verze naše...
Slovenský národní den na MSV (40x)
Stalo se již tradicí, že Slovenský národní den na MSV v Brně společně otevírá slovenský ministr hospodářství spolu se sv...