Nacházíte se:  Úvod    Aktuality    Tiskové zprávy    TEDOM bude reprezentovat ČR v prestižní podnikatelské soutěži

TEDOM bude reprezentovat ČR v prestižní podnikatelské soutěži

Publikováno: 22.7.2013
Rubrika: Tiskové zprávy, Lidé-Věci-Události

TEDOM bude reprezentovat Českou republiku v evropské podnikatelské soutěži European Business Awards. Byl vybrán porotci jako jeden z dvanácti národních šampionů, kteří postupují do dalšího kola. Vítězové jednotlivých kategorií budou představeni v dubnu 2014.

TEDOM je nominován v kategorii Cena za inovaci, a to za svou novinku pro efektivní a úspornou výrobu chladu a tepla, tzv. GHP jednotku. „Je pro nás velkou ctí, že jsme byli porotou vybrání jako jedna z nejdynamičtějších a nejvíce inovativních firem v České republice. V dalším kole budeme Českou republiku zastupovat spolu s nejprestižnějšími českými značkami, jako je Kofola či Skanska,“ uvedl Vlado Murár, marketingový manažer společnosti TEDOM.
Soutěž European Business Awards oceňuje kvalitu, inovativnost a udržitelnost dlouhodobého vývoje firem v celé Evropské unii. Soutěž je přístupná pro firmy různých velikostí ze všech průmyslových odvětví (více na http://www.businessawardseurope.com)
TEDOM je největším českým výrobcem kogeneračních jednotek, který se úspěšně prosadil ve 40 zemích na 4 kontinentech. TEDOM a.s. sídlí v Třebíči a zaměstnává kolem 500 pracovníků. Jeho hlavní činností je výroba kogeneračních jednotek pro společnou výrobu elektřiny a tepla. Jedná se o vysoce účinnou výrobu, při níž se efektivně využije teplo, které vzniká při výrobě elektřiny. Se stejnou filozofií uvádí TEDOM nyní na trh tzv. GHP jednotky, u nichž je efektivně využito teplo vznikající při výrobě chladu.

Publikace v oboru energetiky, strojírenství a stavebnictví k prodeji
 

Autor

Související články


NEJčtenější souvisejicí články (v posledních 30-ti dnech)

ArcelorMittal Ostrava zahájila výrobu nové oceli pro automobilový průmysl ArcelorMittal Ostrava zahájila výrobu nové oceli pro automobilový průmysl (68x)
ArcelorMittal Ostrava vyvinula a jako jediná v evropské části skupiny ArcelorMittal vyrábí ocel, která najde uplatnění p...
Vítkovice podepsaly po Rosatomu smlouvu i s WestinghouseVítkovice podepsaly po Rosatomu smlouvu i s Westinghouse (65x)
Společnosti Westinghouse Electric Company a Vítkovice, a.s., podepsaly 1. prosince 2011 v prostorách rezidence americkéh...
Michal Enžl: Do energetiky se tlačí i firmy, které nemají s tímto oborem žádné zkušenosti (62x)
Do energetiky se tlačí i firmy, které nemají s tímto oborem žádné zkušenosti. I na toto téma hovořili s Michalem Enžlem ...